ENWSI TV: Απόψε στις 22:00 το AEK after με Καζαντζόγλου-Βούλγαρη-Τσατάλη και καλεσμένο Αντώνη Μήνου (VIDEO)

ENWSI TV: Απόψε στις 22:00 το AEK after με Καζαντζόγλου-Βούλγαρη-Τσατάλη και καλεσμένο Αντώνη Μήνου (VIDEO)

Το ENWSI TV επιστρέφει με φουλ ΑΕΚ και με καλεσμένο τον Δημήτρη Πίττα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ENWSI TV είναι εδώ απόψε στις 22:00.

Μετά από κάθε αγωνιστική το AEK after έρχεται να δώσει την πλήρη ανάλυση της αγωνιστικής. Με εκλεκτό καλεσμένο που θα δίνει τη δική του οπτική για το παιχνίδι που θα έχει γίνει, με ανάλυση και κεντράρισμα στα πρόσωπα της επικαιρότητας και τους πρωταγωνιστές της αγωνιστικής από το δημοσιογραφικό επιτελείο του enwsi.gr για μία ώρα θα περνά όλο το παιχνίδι ξανά από τις οθόνες σας. Αμέσως μετά, θα έχετε εσείς την ευκαιρία να μιλήσετε και να δώσετε τη δική σας εκτίμηση, σχολιάζοντας όσα έχουν συμβεί και όσα θα έχουν ειπωθεί.

ENWSI TV: Με τον Αντώνη Μήνου απόψε το ΑΕΚ after

Στη σημερινή εκπομπή, ο καλεσμένος του ENWSI TV θα είναι ο Αντώνη Μήνου που θα σχολιάσει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκο και όσα αφορούν τη φετινή ομάδα και τη νέα προσπάθεια με τον Αργύρη Γιαννίκη. Ο Σταύρος Καζαντζόγλου θα υποδεχθεί τον παλαίμαχο άσο και στην πορεία θα μιλήσουν ο Σταμάτης Βούλγαρης και Τάσος Τσατάλης.

ENWSI TV: Η μπάλα στις τηλεφωνικές γραμμές

Μία ώρα μετά την «σέντρα» της εκπομπής, στις 23:00 η μπάλα θα περάσει σε εσάς με τις τηλεφωνικές γραμμές να ανοίγουν για τους φίλους της ΑΕΚ και της εκπομπής να πουν τη γνώμη τους και το σχόλιό τους για όσα είδαν στο χθεσινό ντέρμπι. Ο Σταύρος Καζαντζόγλου με τον Τάσο Τσατάλη θα συζητήσουν μαζί σας.

Μέσα από τις τηλεφωνικές γραμμές μπορεί κάθε φίλος της ΑΕΚ και αναγνώστης του enwsi.gr να έχει επικοινωνία, να κάνει τα δικά του ερωτήματα και να καταθέτει τις ιδέες του. Τώρα μπορούν να μιλήσουν όλοι για όλους και για όλα, πάντα όμως με ευγένεια και δίχως ύβρεις.

Οποιος θέλει να επικοινωνήσει LIVE με το EΝWSI TV και να συζητήσει για την ΑΕΚ, μπορεί να καλεί από τις 23:00 στο 210-9811210. (αστική χρέωση).

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

Οροι και διευκρινήσεις

Οι εκπομπές του ENWSI TV διεξάγονται και θα διεξάγονται υπό έναν ΑΠΑΡΑΒΑΤΟ όρο. Δίχως ύβρεις και προσβλητικές εκφράσεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι γραμμές θα κόβονται άμεσα.

  • Για τις ανάγκες της επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι κατά την κλήση σας καταγράφεται ο αριθμός τηλεφώνου από τον οποίο καλείτε. Επίσης, πρέπει να γνωρίζετε, ότι ο αριθμός διατηρείται μόνο σε προσωρινό αρχείο και έπειτα διαγράφεται. Από την πλευρά μας δεν πραγματοποιείται καμία ταυτοποίηση των προσωπικών σας στοιχείων ή οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.
  • Οποιεσδήποτε πληροφορίες χορηγείται κατά τη διάρκεια της εκπομπής δεν μπαίνουν σε διαδικασία ταυτοποίησης και χρήσης από την ιστοσελίδα.
  • Με την κλήση σας στην τηλεφωνική γραμμή, συναινείτε για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με τους όρους πολιτικής της σελίδας που τηρεί για το σκοπό αυτόhttps://www.youtube.com/watch?v=iURl8te3ip0&ab_channel=enwsi

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X