Ζαραλίκος: «Ευχαριστώ τον Χατζηνικολάου και τον Real Fm που δεν είπαν κουβέντα για τους μπράβους και το τηλεσούργελο που έκαναν ντου»

Αδιανόητα σκηνικά: H Σάσα Σταμάτη μαζί με μπράβους διέκοψαν την παράσταση του Ζαραλίκου, γιατί τους… έθιξε τον Μαρινάκη! (VIDEO)

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος για τη... σιωπή του Χατζηνικολάου για το ντου της Σταμάτη στο θέατρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος καυτηρίασε το γεγονός ότι ο εκ των μεγαλύτερων σταθμών στη χώρα Real FM δεν είπε… κουβέντα για το αδιανόητο σκηνικό που έκανε η Σταμάτη με τους μπράβους της την Πέμπτη το βράδυ στην παράστασή του και θέλησε να τον… ευχαριστήσει προσωπικά μέσω twitter, τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Ζαραλίκος για τον Χατζηνικολάου

Η ανάρτηση του Ζαραλίκου

«Τώρα που ηρέμησα λίγο να ευχαριστήσω τον @NChatzinikolaou και τον @Realfm978 που δεν είπαν κουβέντα για τους μπράβους και το τηλεσούργελο που έκαναν ντου στο θέατρο Καρέζη και δεν ανησύχησε η μανούλα μου που ακούει μόνο αυτόν τον σταθμό. Δεν το έμαθε».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X