ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ο Γιαννίκης άργησε να επέμβει αλλά έκανε κίνηση «ματ»

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ο Γιαννίκης άργησε να επέμβει αλλά έκανε κίνηση «ματ»
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr βάζει στο μικροσκόπιο το δεύτερο ντέρμπι του προπονητή της Ένωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για αρχή το πιο σημαντικό απ’ όλα και για τον Αργύρη Γιαννίκη, είναι το γεγονός πως πήρε την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι, ως προπονητής της ΑΕΚ. Προφανώς και δεν ήρθε εύκολα. Το αντίθετο. Με αγωνία και ιδρώτα και αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις του τεχνικού της Ένωσης από τον πάγκο, που για πρώτη φορά ήταν τόσο έντονες. Ειδικά μάλιστα σ’ ένα λάθος του Μήτογλου στο πρώτο ημίχρονο, ο Γιαννίκης λίγο έλειψε να μπει μέσα στο γήπεδο για να φτάσει στον παίκτη του και να του τα… ψάλει.

Η αλήθεια είναι πως το πλάνο όπως το είχε σχεδιάσει ο προπονητής της ΑΕΚ βγήκε στο ξεκίνημα του ματς. Αυτό που έκανε στο κλέψιμο της μπάλας του Λιβάι ήθελε ο Γιαννίκης ανασταλτικά, αυτό που έγινε με το πέρασμα του Μοχαμάντι στην περιοχή και στον Σιμάνσκι, ήθελε επιθετικά. Και αυτό το «στρίμωγμα» στον αντίπαλο, ήθελε συνολικά. Εκείνο που σίγουρα δεν ήθελε επουδενί να δει ο προπονητής, ήταν τα λάθη και την έλλειψη συνοχής από το τέταρτο του ματς και μετά.

Στην παρέμβαση του από τον πάγκο, ενδεχομένως ο Γιαννίκης καθυστέρησε. Άφησε δηλαδή να κυλήσει αρκετός χρόνος με την ΑΕΚ να έχει χάσει την μάχη στην μεσαία γραμμή, που είναι και ο πιο νευραλγικός χώρος. Ίσως επίσης να μην έπρεπε να φύγει τόσο νωρίς ο Σιμάνσκι. Πάντως η αλλαγή του Σάκχοφ βγήκε. Ενώ η κίνηση που ουσιαστικά «κλείδωσε» το ντέρμπι και ως εκ τούτου θεωρείται… ματ, ήταν η είσοδος του Λε Ταλέκ. Από την στιγμή που μπήκε ο Γάλλος, η ΑΕΚ δεν έχει κινδυνέψει και έχει τον έλεγχο του ματς. Μάλιστα με τον Τσούμπερ, που επίσης ήρθε από τον πάγκο, δυο φορές, για… χιλιοστά που ήταν εκτεθειμένος, παραλίγο να το «τελειώσει» με δεύτερο γκολ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X