Στάνκοβιτς: «Χτίζουμε νοοτροπία νικητή» (VIDEO)

Στάνκοβιτς: «Χτίζουμε νοοτροπία νικητή» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς μετά το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, στις δηλώσεις του μετά το ματς, να τονίζει ότι η ομάδα χτίζει νοοτροπία νικητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ηταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Η ομάδα χτίστηκε το καλοκαίρι για να έχει νοοτροπία νικητή. Να κερδίζει τέτοια παιχνίδια και το δείξαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σίγουρα καταφέραμε να κρατήσουμε το 1-0 ως το τέλος. Ο Τσούμπερ πέτυχε δυο γκολ που δεν μέτρησε κανένα.

Μπορεί να μας έφερε κάποιο άγχος, αλλά σημασία έχει ότι καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο τέλος. Η χρονιά έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε αυτή τη διαφορά των 6 βαθμών. Αλλά δεν πρέπει να την κοιτάμε. Εγιναν απίστευτα πράγματα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Απόψε όμως πήραμε τη νίκη και θα πρέπει να δούμε πώς θα κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

Για το βραβείο του MVP που του έδωσε ο κόσμος; «Το πιο σημαντικό δεν είναι ότι κρατάω το βραβείο του MVP, αλλά ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X