Σιμόες: «Αφιερωμένη στον Γέλοβατς η νίκη»

Σιμόες: «Αφιερωμένη στον Γέλοβατς η νίκη»
Photo Credits: INTIME

Ο Αντρέ Σιμόες αφιέρωσε τη νίκη της ΑΕΚ στον Στέφαν Γέλοβατς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολος ο οργανισμός της ΑΕΚ θρηνεί την απώλεια του Στέφαν Γέλοβατς, με τον Αντρέ Σιμόες να του αφιερώνει τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 1-0 στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος μέσος της Ενωσης:

Για τον θάνατο του Γέλοβατς: «Πρώτα απ’ όλα εκ μέρους όλων των παικτών και της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ να εκφράσω τα συλλυπητήρια στην οικογένεια τού Στέφαν. Εχουμε την ίδια ηλικία. Είχε όλη τη ζωή μπροστά του… Είναι μεγάλη απώλεια. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Υποφέραμε εμείς στο γήπεδο, αλλά δε συγκρίνεται αυτή η απώλεια. Αφιερώνουμε τη νίκη στον Στέφαν, την οικογένειά του και στη μπασκετική ΑΕΚ. Ο,τι και να πούμε όμως αυτή τη στιγμή τα λόγια είναι περιττά».

Για τα γρήγορα γκολ στα τελευταία ματς που δέχθηκε, αλλά και πέτυχε απόψε η ΑΕΚ; «Στα δυο τελευταία ματς δεχθήκαμε γρήγορα γκολ. Είναι πολύ κακό, γιατί κυνηγάς το σκορ πολύ νωρίς. Συζητήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε ότι πρέπει να βγουμε στο παιχνίδι συγκεντρωμένοι και με ένταση. Ηταν γενικά ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ. Ακυρώθηκαν άλλα δυο γκολ. Το πλάνο μας εφαρμόστηκε και βγήκαμε νικητές».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X