ΑΕΚ: Συνέτριψε τη Λήμνο (9-0) και εδραιώθηκε στην κορυφή

ΑΕΚ: Συνέτριψε τη Λήμνο (9-0) και εδραιώθηκε στην κορυφή
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου επικράτησε με 9-0 της Λήμνου για την 4η αγωνιστική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το εντυπωσιακό 9-0 πέρασε η ΑΕΚ από τη Λήμνο για την 4η αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών.

Οι «κιτρινόμαυρες» με πολύ καλή εμφάνιση έφτασαν στη νίκη και το «3×3» στην κατηγορία, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μόλις στο 16′ η Τικοπούλου άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ, ενώ η ίδια αθλήτρια στο 33′ έκανε το 0-2. Πριν βγει το ημίχρονο, Τσούνη και Ματζάνα βρήκαν δίχτυα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 0-4. Η ΑΕΚ κυριάρχησε και στο β’ μέρος, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες. Η Πλεξίδα σκόραρε το 5-0 στο 57′, για να ακολουθήσει η Μοσκοφίδου που σημείωσε το 6-0. Η Μουντανάρη με δύο διαδοχικά τέρματα, στο 76′ και το 78 έκανε το 8-0, ενώ το τελικό 9-0 πέτυχε η Μπερτσιά.

ΑΕ Λήμνος – ΑΕΚ 0-9
Σκόρερς: Τικοπούλου (2), Τσούνη, Ματζάνα, Πλεξίδα, Μοσκοφίδου, Μουντανάρη (2), Μπερτσιά.
ΑΕ ΛΗΜΝΟΣ: Προβατά, Πλακιώτη, Γούτσιου, Βεράκη, Μπλιά, Μαγδαληνού, Μπολέτου (53′ Σούλντισα), Αγαλιανού (62′ Τρυφερή), Κρομιπήδου, Δήμου (Ρεπανίδα), Μαναβάκη (81′ Μιχαηλίδου).
ΑΕΚ (Χρήστος Χριστόπουλος): Μεθενίτη, Τσούνη (66′ Μουντανάρη), Πόλλου (55′ Πολυμενοπούλου), Ματζάνα (62′ Καρέτσου), Τσιμπουκάκη, Βαξεβάνη, Μπερτσιά, Αμούργη (66′ Μάτζουκα), Μοσκοφίδου, Τικοπούλου, Πλεξίδα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X