Σουάρες για Μέσι: «Μου είπε ότι υποφέρει πολύ από το κρύο και το χιόνι»

Σουάρες για Μέσι: «Μου είπε ότι υποφέρει πολύ από το κρύο και το χιόνι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουίς Σουάρες υποστήριξε ότι μιλά κάθε μέρα με τον Λιονέλ Μέσι και αποκάλυψε ότι ο Αργεντινός δυσκολεύεται με τις καιρικές συνθήκες στο Παρίσι.

Ο Αργεντινός άσος δεν φαίνεται ότι απολαμβάνει τη ζωή στη Γαλλία, αγωνιζόμενος για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «TNT Sports», ο Λουίς Σουάρες αποκάλυψε έναν διάλογο που είχε μαζί του πριν από μερικές ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός επιθετικός της Ατλέτικο ανέφερε ότι ο 34χρονος επιθετικός των Παριζιάνων ταλαιπωρείται από τις καιρικές συνθήκες, με αποτέλεσμα αυτό να επηρεάζει και τις αγωνιστικές του επιδόσεις με την ομάδα του.

«Με τον Μέσι μιλάμε μεταξύ μας κάθε μέρα. Για τα παιχνίδια, τις οικογένειες μας, για τ πάντα. Πρόσφατα μου είπε ότι υποφέρει πολύ από το κρύο και το χιόνι. Του είπα ότι σίγουρα θα πρέπει να το συνηθίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σουάρες.

Ο Μέσι πάντως, μετράει πλέον δώδεκα παιχνίδια με τη φανέλα της Παρί, έχοντας απολογισμό τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X