Βρίσκουν δίχτυα για το 1.80

Βρίσκουν δίχτυα για το 1.80

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ιταλία και Γαλλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ιταλία και Γαλλία.

Serie A, Σπέτσια – Σασσουόλο (16:00): Δεν μπορούσε να κάνει και πολλά κόντρα στην Ίντερ εκτός έδρας και ηττήθηκε εύκολα με 2-0. Δέχθηκε ισχυρή πίεση εξ αρχής και άντεξε μόνο μέχρι το 36′. Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω στη συνέχεια και μοιραία δέχθηκε το δεύτερο γκολ στο 58′ με πέναλτι. Τώρα κόντρα στη Σασσουόλο ξέρει ότι ήρθε η ώρα να αντιδράσει, αν θέλει να ξεφύγει από τα… κόκκινα. Το παλεύει στην έδρα της, όπου στα τέσσερα τελευταία έχει δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Έχει δεχθεί γκολ και στα εφτά ματς που έχει δώσει μπροστά στο κοινό της.

Serie A, Σπέτσια – Σασσουόλο (16:00): Έκανε κατάθεση ψυχής κόντρα στη πρωτοπόρο Νάπολι εντός έδρας και πήρε ισοπαλία με 2-2. Σε ένα ωραίο ματς, βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο 51′ και με 0-2 στη συνέχεια στο 59′. Όλα έδειχναν ότι έχουν τελειώσει, αλλά δεν το παράτησε στιγμή, πίεσε και μείωσε στο 71′ για το 1-2. Πήρε ψυχολογία στη συνέχεια, βγήκε μπροστά και δικαιώθηκε για το 2-2 στο 89′. Μάλιστα έκανε και την ανατροπή, αλλά εν τέλει ακυρώθηκε από το VAR το γκολ. Δεν αλλάζει το στυλ της, παίζει επιθετικά παντού και ξέρει ότι ματς όπως με την Σπέτσια πρέπει να τα παίρνει για να μην μείνει πίσω στη βαθμολογία. Μετράει 9 διαδοχικά G/G & Over 2.5.

Serie A, Σπέτσια – Σασσουόλο (16:00): Η Σπέτσια θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, αλλά έχει θέματα στην άμυνα. Η Σασσουόλο έχει φουλ ψυχολογία, παίζει φουλ επίθεση παντού, αλλά δέχεται εύκολα γκολ. Πάμε στοίχημα με το G/G & Over 2.5 σε απόδοση 1.82 (Pamestoixima).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Ligue 1, Μπορντό – Λυών (21:45): Για άλλη μια φορά έβγαλε τρομερές αδυναμίες στην άμυνα και ηττήθηκε με το «βαρύ» με 5-2 από το Στρασβούργο εκτός έδρας. Παρότι μπήκε καλά και προηγήθηκε στο 7ο λεπτό η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Δέχθηκε την ισοφάριση στο 22′ και την ανατροπή στο 43′ με πέναλτι. Έχασε εντελώς την συνοχή της και στις καθυστερήσεις ήρθε και το 3-1. Φανερά επηρεασμένη από αυτή την εξέλιξη, με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ήρθε και το 4-1. Μείωσε στο 57′ σε 4-2, αλλά λίγο αργότερα διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Σκοράρει άνετα, αλλά η άμυνα της σε κάθε ματς δέχεται σωρεία ευκαιριών, για αυτό δεν μπορεί να πάρει ανάσα στη βαθμολογία. Τα 11 από τα 16 μέχρι τώρα ήταν Over 2.5, ενώ συχνά το σκορ… ξεφεύγει.

Ligue 1, Μπορντό – Λυών (21:45): Δεν λέει να βρει ηρεμία και πατήματα η Λυών, η οποία έπεσε θύμα έκπληξης στο προηγούμενο και ηττήθηκε εντός έδρας από τη Ρεμς. Βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από το 56′, αλλά ισοφάρισε στο 66′. Πίεσε ασφυκτικά για την ανατροπή, βγήκε όλη μπροστά και το πλήρωσε στο φινάλε με το 1-2 στο στις καθυστερήσεις. Έχει χάσει πάρα πολύ έδαφος στη βαθμολογία και δεν την παίρνει για το παραμικρό στραβοπάτημα κόντρα στη Μπορντό. Ακολουθεί εκτός έδρας ματς με την Ρέιντζερς για το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο και επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα τώρα.

Ligue 1, Μπορντό – Λυών (21:45): Με τα χάλια που έχουν και οι δύο στην άμυνα, τα γκολ είναι μονόδρομος. Οκ, φαβορί η Λυών, αλλά δεν αξίζει. Βάζουν και δέχονται γκολ για πλάκα αμφότερες. Πάμε στοίχημα με το G/G & Over 2.5 σε απόδοση 1.80 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X