«Βόμβα» στον Ολυμπιακό: «Ανακοινώνεται άμεσα από την Αλ Νασρ ο Μαρτίνς!»

«Βόμβα» στον Ολυμπιακό: «Ανακοινώνεται άμεσα από την Αλ Νασρ ο Μαρτίνς!»
Photo Credits: INTIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως αποχωρεί άμεσα από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με Μέσο από τη Σαουδική Αραβία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Βόμβα» έσκασε από την επίσημη έκδοση του GOAL στην Σαουδική Αραβία σχετικά με τον Πέδρο Μαρτίνς και την Αλ Νασρ με την οποία είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συμφωνία και ανακοινώσεις.

Η πασίγνωστη ιστοσελίδα αποκαλύπτει ότι η Αλ Νασρ συναντήθηκε με τον Μαρτίνς την Κυριακή στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο της συνεργασία τους.

Μάλιστα, όπως τονίζεται από την ιστοσελίδα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ανακοινώσεις μεταξύ των δύο πλευρών μέσα στα επόμενα 24ωρα. Οι φήμες για ενδεχόμενη συνεργασία των δύο πλευρών είναι έντονες τις τελευταίες μέρες και το νέο δημοσίευμα σκάει σαν… βόμβα.

Θυμίζουμε ότι οι Αλ Νασρ ψάχνει προπονητή τον τελευταίο καιρό, μετά την αποχώρηση Πέδρο Εμάνουελ.

Πιο συγκεκριμένα η επίσημη έκδοση του Goal στην Σαουδική Αραβία αναφέρει στο σημερινό της δημοσίευμα: «Η διοίκηση της Αλ Νασρ προχωρά τις διαπραγματεύσεις της με τον Πέδρο Μαρτίνς. Η διοίκηση του συλλόγου συναντήθηκε με τον Πορτογάλο προπονητή σήμερα (σ.σ. Κυριακή 5/12) στην Αθήνα. Η ανακοίνωση θα γίνει μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Ο Μαρτίνς αυτή τη στιγμή είναι προπονητής του Ολυμπιακού», γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X