Μπαρτσελόνα: Τα φετινά της νούμερα προκαλούν θλίψη (VIDEO)

Μπαρτσελόνα: Τα φετινά της νούμερα προκαλούν θλίψη (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε νέα ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από την Μπέτις και παράλληλα κατέγραψε αρνητικά ρεκόρ, τα οποία είχε να βιώσει αρκετά χρόνια.

Τελικά ο Τσάβι δεν έφερε την άνοιξη στην Μπαρτσελόνα. Τουλάχιστον για την ώρα, καθώς η ομάδα υπέστη νέα ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από την Μπέτις με 1-0 και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα την αφήνει 16 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «μπλαουγκράνα» μετά το τέλος 16 αγωνιστικών μετράνε μόλις 23 βαθμούς. Ενα αρνητικό ρεκόρ το οποίο είχε να σημειωθεί εδώ και 18 χρόνια! Συγκεκριμένα, τελευταία φορά που η Μπαρτσελόνα συγκέντρωσε τόσους λίγους βαθμούς μετά από 16 αγώνες, ήταν τη σεζόν 2002-2003.

Τότε, οι Καταλανοί είχαν ξεκινήσει με τον Λουίς φαν Χάαλ στον πάγκο, στη δεύτερη θητεία του, αλλά τελικά απολύθηκε και αντικαταστάθηκε από τον Ράντομιρ Άντιτς, ο οποίος έφτασε στην έκτη θέση την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και προκρίθηκε στο Κύπελλο UΕFA.

Εκτός όμως από αυτό, η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μπέτις έμεινε «άσφαιρη» και σημείωσε ακόμη ένα αρνητικό ρεκόρ. Πλέον μετράει μόλις 23 τέρματα, ύστερα από 16 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρώπη η «ξηρασία» είναι πολύ πιο ανησυχητική με μόλις δύο γκολ σε πέντε αγώνες.

Τα 25 τέρματα σε πρωτάθλημα και Champions League, στην παρούσα φάση, είναι 19 λιγότερα από την περυσινή, όταν μετά από 20 αγώνες οι Καταλανοί είχαν 44 γκολ. Τα 23 τέρματα στη La Liga αποτελούν τη δεύτερη χειρότερη επίδοση της Μπαρτσελόνα στο σκοράρισμα, μετά τη σεζόν 2003-04. Από την άλλη, η πιο εντυπωσιακή τους επίδοση ήταν τη σεζόν 2011-12, όταν τότε είχαν βρει 58 φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Τα γκολ της Μπαρτσελόνα μετά από 20 αγώνες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X