Μουρίνιο: «Μοιάζουμε με ομάδα δολοφόνων»

Μουρίνιο: «Μοιάζουμε με ομάδα δολοφόνων»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρεαλιστής ο Ζοσέ Μουρίνιο, εξηγώντας στο επίσημο κανάλι της Ρόμα την χθεσινή ήττα (0-3) από την Ίντερ για την Serie A.

«Είναι πιο δυνατοί από εμάς, μιλάμε για διαφορά 29 πόντων πέρυσι. Σε κανονικές συνθήκες είναι πιο δυνατοί, βαραίνουν περισσότερο αυτές οι συνθήκες, που δεν ήταν φυσιολογικές, οι οκτώ απουσίες μας είναι πολλές», είπε ο Πορτογάλος προπονητής της Ρόμα.

«Δεν είχαμε επιθετικές δυνατότητες, ήταν σημαντικό να σκοράρουμε στις λίγες ευκαιρίες που είχαμε, και είχαμε δύο πριν το γκολ τους, και δεν το καταφέραμε. Χωρίς επιθετικές δυνατότητες, δεν μπορείς να κάνεις τα λάθη που κάναμε. Το πρώτο γκολ είναι γελοίο, το τρίτο σχεδόν γελοίο. Αυτή είναι η ιστορία του αγώνα. Η ισχυρότερη ομάδα κέρδισε, εμείς είμαστε η περισσότερο απείθαρχη ομάδα, μοιάζουμε με μία ομάδα δολοφόνων. Πρέπει να παλέψουμε ενάντια στις αντίξοες καταστάσεις. Την Πέμπτη θα είναι ένα παιχνίδι χωρίς πολύ ενδιαφέρον επειδή έχουμε ήδη προκριθεί, τότε θα είναι πολύ σημαντικό κόντρα στη Σπέτσια τη Δευτέρα και πρέπει να κερδίσουμε», πρόσθεσε ο Μουρίνιο, τον οποίο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Mirror, αναφέρει ως πιθανό διάδοχο του Ράφα Μπενίτεθ στην Έβερτον, μιας και ο σύλλογος του Λίβερπουλ, δεν είναι ικανοποιημένος με τον Ισπανό προπονητή και ψάχνει ήδη επιλογές για την αντικατάστασή του.

Ο Μουρίνιο έχει ήδη προπονήσει την Τσέλσι (δύο φορές), τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ στην Premier League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X