Αγγελάκας κατά Σταμάτη: «Οι τηλεοπτικές καρακάξες ενάντια στην ελεύθερη τέχνη» (ΦΩΤΟ)

Αγγελάκας κατά Σταμάτη: «Οι τηλεοπτικές καρακάξες ενάντια στην ελεύθερη τέχνη» (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε την «εισβολή» της Σάσας Σταμάτη, στην θεατρική παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου ο τραγουδοποιός Γιάννης Αγγελάκας με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Θέση για την «εισβολή» της Σάσας Σταμάτη στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», που είχε σαν συνέπεια την διακοπή της θεατρικής παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου πήρε ο Γιάννης Αγγελάκας.

Ο γνωστός τραγουδοποιός σε αιχμηρή ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, για το εν λόγω περιστατικό έγραψε τα εξής ακόλουθα: «Οι τηλεοπτικές καρακάξες – υπαλληλάκια της οικονομικής εξουσίας της χώρας μας εναντίον της ελεύθερης τέχνης; Ενδιαφέρον ακούγεται.

Είναι ο μοναδικός, ίσως, πόλεμος όπου η οικονομική ισχύς και η τηλεοπτική προπαγάνδα το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να δυναμώσουν τον εχθρό τους. Αυτοπανωλεθρία λέγεται αυτό. Καλύτερα να επιστρέψουν στα ασφαλή τηλεοπτικά τους στούντιο να συνεχίσουν την αγαπημένη τους υπνοβασία».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:Αγγελάκας κατά Σταμάτη: «Οι τηλεοπτικές καρακάξες ενάντια στην ελεύθερη τέχνη» (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X