Κοπιτσής: «Ετσι να χτίσει την ΑΕΚ ο Γιαννίκης - Ξαναγεννιέσαι μέσα από το γήπεδό σου»

Κοπιτσής: «Ετσι να χτίσει την ΑΕΚ ο Γιαννίκης - Ξαναγεννιέσαι μέσα από το γήπεδό σου»
Photo Credits: INTIME

Ο Χάρης Κοπιτσής μίλησε για το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ, πώς βίωνε τα ματς ο ίδιος και την ανυπομονησία για την είσοδο στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την άποψη, ότι η ΑΕΚ αρχίζει να παίζει με περισσότερο ορθολογισμό με Αργύρη Γιαννίκη, πρέπει όμως να διορθωθούν μέσα από τη δουλειά κάποιες ανορθογραφίες, εξέφρασε ο Χάρης Κοπιτσής.

Ο βετεράνος άσος της Ένωσης μίλησε στο Sportdog με αφορμή το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Παρατήρησε τα στοιχεία που έχει διαπιστώσει στο παιχνίδι του Τριφυλλιού, ενώ σχολίασε τα παράπονα για τη διαιτησία.

Παράλληλα μοιράστηκε τις εμπειρίες του από τα ντέρμπι του παρελθόντος στη Νέα Φιλαδέλφεια. Νομοτελειακά η συζήτηση πήγε στην Αγιά Σοφιά, για την οποία ο παλαίμαχος μπακ-χαφ έκανε κατάθεση ψυχής. Μοιράστηκε την εμπειρία του, όταν παρακολουθούσε την ομάδα από την εξέδρα μέσα στους οργανωμένους και δήλωσε πως περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή.

Διαβάστε τη συνέντευξή του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X