Νάπολι - Αταλάντα 2-3: Εγινε της ανατροπής! (VIDEO)

Νάπολι - Αταλάντα 2-3: Εγινε της ανατροπής! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εφετινή Serie A μπορεί να χαρακτηριστεί κάλλιστα ως το πρωτάθλημα των ανατροπών! Σε ένα… τρελό ματς στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», που το σκορ ανατράπηκε τρεις φορές, η Αταλάντα πήρε τεράστια νίκη με 3-2 επί της Νάπολι και πλέον τα πάντα είναι ανοιχτά στη μάχη του τίτλου με 4 ομάδες να διεκδικούν το τρόπαιο.

Η Μίλαν ήταν η μεγάλη κερδισμένη από το γκρουπ των πρωτοπόρων, μετά το σημερινό άνετο 2-0 επί της Σαλερνιτάνα, ενώ και η κάτοχος του τίτλου, Ίντερ, με το εντυπωσιακό 3-0 στο «Ολίμπικο» επί της Ρόμα μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι.


Η μέχρι πριν την έναρξη της αγωνιστικής πρωτοπόρος, Νάπολι, δείχνει «αυτοκτονικές» τάσεις το τελευταίο διάστημα. Πριν από λίγες ημέρες ενώ κέρδιζε 2-0 στην έδρα της Σασουόλο δέχτηκε δύο γκολ και «πέταξε» δύο πολύτιμους βαθμούς στη Ρέτζιο Εμίλια, ενώ σήμερα γνώρισε την ήττα, αν και «τούμπαρε» το ματς μετά το γκολ του Μαλινόφσκι στο ξεκίνημα.

Οι «παρτενοπέι» στο ξεκίνημα του β΄ μέρους προηγήθηκαν με 2-1, αλλά η εκπληκτική Αταλάντα «απάντησε» με δύο γκολ κι έφυγε νικήτρια από την πόλη του ιταλικού νότου, μπαίνοντας και αυτή στο παιχνίδι του τίτλου, καθώς βρίσκεται στο -4 από την πρωτοπόρο από σήμερα, Μίλαν.




Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X