«Καρφιά» Μπέλινγκχαμ για τον Τσβάιερ που είχε σφυρίξει τελικό ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: «Εβαλαν διαιτητή κάποιον με εμπλοκή σε στημένα»

«Καρφιά» Μπέλινγκχαμ για τον Τσβάιερ που είχε σφυρίξει τελικό ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: «Εβαλαν διαιτητή κάποιον με εμπλοκή σε στημένα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φοβερές ατάκες από τον μέσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζουντ Μπέλινγκχαμ λίγο μετά το τέλος του ντέρμπι κορυφής απέναντι στην Μπάγερν που βρήκε τους Βαυαρούς νικητές με 2-3.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μία ανατροπή του Ρόις εντός περιοχής με το σκορ στο 2-2, ενώ έχουν παράπονα για την φάση του πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ της Μπάγερν και έφερε το τρίτο γκολ της Μπάγερν.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ δεν μάσησε τα λόγια του και μπροστά στις κάμερες είπε πράγματα που θα συζητηθούν για την διαιτησία του Φέλιξ Τσβάιερ: «Για μένα δεν ήταν πέναλτι και πολλές αποφάσεις του μέσα στο παιχνίδι ήταν συζητήσιμες. Δεν γίνεται να δίνεις το μεγαλύτερο παιχνίδι στην Γερμανία σε έναν διαιτητή που είχε εμπλοκή σε στημένα παιχνίδια στο παρελθόν. Τι μπορείς να περιμένεις μετά;».

Ο νεαρός Άγγλος επικαλέστηκε το παρελθόν του Γερμανού διαιτητή, ο οποίος έχει σφυρίξει και στην Ελλάδα και μάλιστα στον τελικό Κυπέλλου του 2019 ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X