ΑΕΚ: Θετική παρουσία στο Κύπελλο Νέων Ξιφασκίας

ΑΕΚ: Θετική παρουσία στο Κύπελλο Νέων Ξιφασκίας
Photo Credits: INTIME

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλή ήταν η παρουσία του τμήματος Ξιφασκίας της ΑΕΚ στο Κύπελλο Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών που διεξήχθη το Σάββατο (04/12) στο ΟΑΚΑ.

Με τον Βαγγέλη Σαρρή στον πάγκο, να καθοδηγεί τους αθλητές του, η ΑΕΚ κατάφερε να σημειώσει πολύ καλά πλασαρίσματα, ενώ αν δεν υπήρχαν ορισμένα προβλήματα τραυματισμών, σίγουρα θα υπήρχαν και μετάλλια.

Η Αθηναΐς Μαυρικάκη για ακόμα μία φορά έδειξε τη δυναμική της, κατακτώντας την 5η θέση, αγωνιζόμενη μάλιστα ως τραυματίας, με θλάση στο δικέφαλο του ποδιού. Η αθλήτρια του «Δικεφάλου» αν δεν είχε τον τραυματισμό, σίγουρα θα μπορούσε να κατακτήσει ένα μετάλλιο, όμως απέδειξε ακόμα κι έτσι ότι δεν το βάζει κάτω.

Στους Νέους Άνδρες, ο Παναγιώτης Δρεπανόπουλος κατέλαβε την 6η θέση, ενώ στην 10η θέση κατετάγη ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος. Ο Θανάσης Αναγνώστου κατέλαβε την 29η θέση και ο Ζώης Χατζής την 41η.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X