Ασταμάτητη η ΑΕΚ - Νίκησε και την Κόμπρα με 2-1 και παραμένει μόνη στην κορυφή

Ασταμάτητη η ΑΕΚ - Νίκησε και την Κόμπρα με 2-1 και παραμένει μόνη στην κορυφή
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα Futsal της ΑΕΚ πέτυχε την 10η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από ένα πραγματικό ντέρμπι, η ΑΕΚ επιβλήθηκε δύσκολα με 2-1 της Κόμπρα για την 10η αγωνιστική της Futsal Super League.

Η «Ένωση» τα έδωσε όλα κόντρα σε έναν ισχυρό και ενισχυμένο αντίπαλο και έφτασε στο τρίποντο, σε ένα παιχνίδι στο οποίο απώλεσε και 2 πέναλτι. Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν στις 10 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, παραμένοντας μόνοι πρώτοι και με διαφορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΑΕΚ μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό της, κάτι το οποίο και πέτυχε. Με όμορφη κυκλοφορία της μπάλας, οι παίκτες του Γιάννη Ζιάβα έκαναν τα πρώτα σουτ απειλώντας την αντίπαλη εστία. Τελικά, στο 6′ ο Ντάτης έκλεψε τη μπάλα και με μονοκόματο σουτ έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν, όμως η αμυντική λειτουργία της «Ένωσης» διατηρούσε το σκορ ως έχει, ενώ και ο Χριστόπουλος, όπου χρειάστηκε επενέβη ολόσωστα.

Στο β’ μέρος, η ΑΕΚ πίεζε για το δεύτερο τέρμα, χωρίς όμως να έχει κάποια επιτυχία. Τελικά, η Κόμπρα βρήκε ένα ανέλπιστο γκολ, καθώς ο τερματοφύλακας με βολέ είδε τον Χριστόπουλο να χάνει τη μπάλα μέσα από τα χέρια και να καταλήγει αυτή στα δίχτυα (1-1, 27′)! Η ΑΕΚ αμέσως προσπάθησε να αντιδράσει, ξεκινώντας επιθέσεις κατά κύματα. Στο 28′ ο Ντάτης σε τετ α τετ είδε τον αντίπαλο γκολκίπερ να του λέει «όχι». Δύο λεπτά αργότερα, όμως, από τη γραμμή του πέναλτι έκανε το 2-1. Η ΑΕΚ έχασε δύο πέναλτι στο 33′ και το 35′, με τους Ντάτη και Ασημακόπουλο, με τα τελευταία 5′ να είναι βασανιστικά. Οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν το γκολ, όμως η ΑΕΚ αντέδρασε σωστά και το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

ΑΕΚ – ΑΠΣ Κόμπρας 2-1
Σκόρερ: Ντάτης.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X