Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ στο Αίγιο (3-0 σετ) επί του ΑΟ Αιγιαλέων!

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ στο Αίγιο (3-0 σετ) επί του ΑΟ Αιγιαλέων!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πανηγύρισε το δεύτερο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα της Preleague

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα της Preleague πανηγύρισε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που επικράτησε με 3-0 σετ και του ΑΟ Αιγιαλέων στο Αίγιο για την 7η αγωνιστική.

Η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου πραγματοποίησε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση και πήρε τη νίκη που την διατηρεί μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Η «Ένωση» για δεύτερο σερί ματς κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια ακόμη ατυχία καθώς στο πρώτο σετ ο Ντόντης τραυματίστηκε στο πόδι με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Τόσο η απουσία του όσο και αυτή του Σπέλλερ δεν επηρέασε τελικά την ΑΕΚ που βρήκε τις λύσεις για να φτάσει στο τρίποντο. Να σημειωθεί πως αγωνίστηκαν και οι Μάντζιος, Καβαρινός, Χαλίλης και Τσαρούχας που αποτελούν μέλη της Εφηβικής ομάδας.

Μετά από εφτά αγώνες η ΑΕΚ έφτασε στους 9 βαθμούς ενώ να θυμίσουμε πως κάλυψε και την τιμωρία των -4 που κουβαλούσε από την σεζόν 2019-20. Η «Ένωση» δεν ήταν μόνη της ούτε σήμερα καθώς περίπου 30 φίλοι της από το Αίγιο βρέθηκαν στο γήπεδο και χειροκρότησαν την ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου για την μεγάλη προσπάθεια.

«Καθαρό» μυαλό στο τέλος

Στο πρώτο σετ ο Αιγιαλέων προηγήθηκε με 6-3 αλλά από εκείνο το σημείο η ΑΕΚ ανέλαβε τα ηνία του αγώνα. Με πολύ καλό μπλοκ, πίεση από το σερβίς και καθαρό μυαλό στις κρίσιμες φάσεις  η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου πέρασε γρήγορα μπροστά με 6-7 για να ανεβάσει για πρώτη φορά την διαφορά σε 13-16 και 14-17. Η «Ένωση» φαινόταν να πατάει καλά στο γήπεδο ακόμα και όταν ο αντίπαλος έδειχνε να πλησιάζει το σκορ, δεν αγχώθηκε αλλά με ψυχραιμία «καθάρισε» τις φάσεις. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 19-21 με την ΑΕΚ να πετυχαίνει δύο κρίσιμους πόντους για το 20-22. Δύο λάθη όμως έδωσαν την δυνατότητα στην ομάδα του Αιγίου να ισοφαρίσει σε 23-23. Εκεί λειτούργησε το καθαρό μυαλό των «κιτρινόμαυρων» που τελείωσαν το σετ με 23-25.

Ίδια εξέλιξη και στο δεύτερο σετ για την ΑΕΚ με τον Αιγιαλέων να πιέζει περισσότερο στο ξεκίνημα με αποτέλεσμα να προηγηθεί σε 6-5 και 8-7. Η «Ένωση» ανέβασε και πάλι …ταχύτητα και με εξαιρετική υποδοχή και αποτελεσματικές επιθέσεις προηγήθηκε με 10-13 για να ανεβάσει άμεσα την διαφορά σε 10-15. Οι γηπεδούχοι έδειξε να συμβιβάζονται στην ιδέα της ήττας με το 15-20 να δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την ΑΕΚ που πήρε τελικά το σετ με 18-25. Το τρίτο σετ ήταν τελικά διαδικαστικό με τους «κιτρινόμαυρους» με σοβαρότητα να παίρνουν τη νίκη με 17-25 και 3-0 αντίστοιχα.

Τα σετ: 23-25, 18-25, 17-25

A.O. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (): Σωκράτους, Βασιλάκος, Βλαχοστάθης, Λούπο, Δασκαλόπουλος, Μαυραγάνης / Σύρος (λ), Καραγιώργος (λ), Γαβριήλ, Σαλαβασίδης, Παπασταθόπουλος, Νανόπουλος, Χασάπης

A.Ε.Κ. (Άκης Χατζηαντωνίου): Πετσιάς, Πιέπερ, Σπέλερ, Ντόντης, Ράμος, Θεοδόσης / Μουσικάς (λ), Αχιλλεόπουλος (λ), Φίλος, Καπίρης, Παύλου, Μάντζιος, Καβαρινός, Χαλίλης, Τσαρούχας

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X