Αμπασκάλ: Τέλος από τον Βόλο!

Αμπασκάλ: Τέλος από τον Βόλο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ αποτελεί παρελθόν από τον Βόλο.

Ο Βόλος αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό έλυσε τη συνεργασία του με τον Αμπασκάλ.

Βόλος και Αμπασκάλ συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει έπειτα από τη νέα ήττα που γνώρισε η ομάδα της Μαγνησίας που συνδυάστηκε με κακή εμφάνιση. Το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος που θα επιβεβαιώνει το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Αμπασκάλ αποχωρεί από τον πάγκο του Βόλου μετά από 11 παιχνίδια, έχοντας τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και έξι ήττες. Παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα του Βόλου με τον 32χρονο τεχνικό στον πάγκο που εντυπωσίασε άπαντες, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Μπορεί ο Βόλος απέναντι σε μεγάλες ομάδες, όπως η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και ο Άρης να στάθηκε στο ύψος του παρά τις ήττες, όμως η γενικότερη εικόνα εδώ και ένα μήνα ήταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Ο προβληματισμός προς το πρόσωπο του Αμπασκάλ είχε ξεκινήσει από την εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον ΟΦΗ, ωστόσο του δόθηκε χρόνος προκειμένου να αντιστρέψει το κλίμα. Η εμφάνιση και η νέα ήττα όμως από τον Παναιτωλικό έφεραν τα πράγματα σε αδιέξοδο με τον Ισπανό προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασία της με τον Ισπανό τεχνικό Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X