Σουηδία: Τρελό φινάλε στο πρωτάθλημα - Το πήρε η Μάλμε στην ισοβαθμία!

Σουηδία: Τρελό φινάλε στο πρωτάθλημα - Το πήρε η Μάλμε στην ισοβαθμία!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρελό φινάλε είχαμε στο πρωτάθλημα της Σουηδίας!

Η Μάλμε κατέκτησε το πρωτάθλημα, παρότι έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Χάλμσταντ αφού ευνοήθηκε στην ισοβαθμία με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, η οποία επικράτησε 4-2 της Σίριους με μεγάλη ανατροπή (από 0-2), αλλά είχε χειρότερη διαφορά τερμάτων (+28 έναντι +19).

Κάπως έτσι, η Μάλμε έφτασε τις 22 κατακτήσεις πρωταθλημάτων, αυξάνοντας τη διαφορά στην… Βίβλο της «Allsvenskan» από τη δεύτερη Γκέτεμποργκ (έχει 18), με τις Νόρκεπινγκ (13), ΑΪΚ (12), Τζουργκάρντεν (12), Έργκριτε (12) να ακολουθούν με διψήφιο αριθμό τίτλων.

Όσον αφορά τον υποβιβασμό, οι Έρεμπρο, Έστερσουντ είχαν υποβιβαστεί εδώ και… αρκετό καιρό, με την Ντέγκερφος να επικρατεί 1-0 στην έδρα της Έστερσουντ και να σώζεται, στέλνοντας την Χάλμσταντ στα μπαράζ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Τζουργκάρντεν με το 1-0 στην έδρα της Χάκεν, τερμάτισε στην 3η θέση και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa Conference League, αφήνοντας τέταρτη την Έλφσμποργκ, αφού η νίκη της με 3-2 στην έδρα της Έρεμπρο δεν της έφτανε!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X