Premier League: Σόκαρε την Τσέλσι (3-2) η Γουέστ Χαμ (VIDEO)

Premier League: Σόκαρε την Τσέλσι (3-2) η Γουέστ Χαμ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την… πάτησε η Τσέλσι!

Παρότι προηγήθηκε δύο φορές, η ομάδα του Τόμας Τούχελ γνώρισε την ήττα με ανατροπή από την Γουέστ Χαμ με 3-2, έχοντας για σκόρερ του νικητήριου τέρματος τον Αρτούρ Μαζουακού λίγο πριν το φινάλε.

Η Τσέλσι πήρε το προβάδισμα στο 28’ με τον Τιάγκο Σίλβα μετά από ασίστ του Μάουντ, με τους γηπεδούχους να απαντάνε λίγη ώρα αργότερα με πέναλτι του Λαντσίνι. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερο γκολ ακριβώς πριν την ανάπαυλα με τον Μάουντ για το 2-1.

Τα πράγματα πήγαιναν ιδανικά για την ομάδα του Τούχελ, η οποία βέβαια εμφάνισε ξανά αρκετά αμυντικά ζητήματα και τα πλήρωσε. Αρχικά, στο 56ο λεπτό ο Μπόουεν έφερε το σκορ στα ίσα, με το ματς να γίνεται ροντέο και την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω. Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης ήταν η Γουέστ Χαμ, με τον Μαζουακού να επιχειρεί τη σέντρα σουτ, η μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στην εστία του Μεντί που δεν μπορούσε να αντιδράσει για το τελικό 3-2.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X