Τρελαίνει κόσμο η ΑΕΚ Β', μεγάλη νίκη (0-1) επί του Διαγόρα!

Τρελαίνει κόσμο η ΑΕΚ Β', μεγάλη νίκη (0-1) επί του Διαγόρα!
Photo Credits: INTIME

Τρένο χωρίς σταματημό η ΑΕΚ Β', πέρασε αέρας απο τη Ρόδο νικώντας με τον Γιούση τον Διαγόρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την εκπληκτική πορεία της συνεχίζει η ΑΕΚ Β’, η οποία με γκολ του Γιούση στο 82ο λεπτό κέρδισε 1-0 τον Διαγόρα μέσα στην Ρόδο για την 6η αγωνιστική της Super League 2.

Μπήκε δυνατά στο ματς η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου και απείλησε εις διπλούν με Ιατρούδη στο 6ο και Χριστόπουλο στο 10ο λεπτό για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο στροφές μετά το 20λεπτο. Στο 23ο λεπτό η Ένωση απώλεσε ακόμη μία καλή ευκαιρία σε σουτ του Γιούση και κόντρα στο σώμα του Ιατρούδη για να έρθει στο 30ο λεπτό η μεγαλύτερη της στιγμή με τον Κορνέζο. Ο στόπερ της ΑΕΚ πήρε την κεφαλιά σε φάουλ του Γιούση με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι των Ροδιτών.

Δύο καλές στιγμές με τον Γερολέμου είχε στο πρώτο 20λεπτο του β’ ημιχρόνου η ΑΕΚ Β’. Η πρώτη στο 51ο και η δεύτερη πιο κλασική στο 64ο. Ο Γιούσης βρήκε σε πλεονεκτική θέση τον Γερολέμου, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Μπίντση χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 1-0. Η ΑΕΚ συνέχισε στο ίδιο τέμπο και τελικά κατάφερε να φθάσει στο γκολ. Ο Μουμίν βρήκε την μπάλα με το χέρι στο γέμισμα του Μουστακόπουλου με τον ρέφερι Στάμο να δείχνει βούλα με τον Γιούση να ευστοχεί στο 81ο λεπτό και να κάνει το 1-0.

Στο 84ο λεπτό η Ένωση είχε δεύτερο δοκάρι σε σουτ του Γκαρσία με το 1-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο ματς.

Διαγόρας Ρόδου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Τοπάλ, Καρατάσιος, Ρουγκάλας, Σινγκ, Γιώργου (58′ Πίσπας), Μουμίν, Λαμπίρης, Τσιαντούλας (72′ Ραφίνια), Μπαστιάνος (58′ Μπλάνκο), Κουϊρουκίδης.

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Λάτσι, Κορνέζος, Σταμούλης, Μιτάι, Μουστακόπουλος (90′ Ρουκουνάκης), Σαμπανάζοβιτς, Γερόλεμου(75′ Αμμούρ), Γιούσης (90′ Παρράς), Χριστόπουλος (62′ Τζ. Γκαρσία), Ιατρούδης.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X