Δεδομένα η ΑΕΚ είναι καλύτερη, δεδομένα αυτό δεν λέει πολλά

Δεδομένα η ΑΕΚ είναι καλύτερη, δεδομένα αυτό δεν λέει πολλά
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος blogάρει για την ΑΕΚ πριν το κρίσιμο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το πόσο ο άξονας θα είναι (ξανά) σημείο - κλειδί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει ποιοτικότερο και πιο γεμάτο ρόστερ από τον Παναθηναϊκό. Αυτή είναι η μία βάση από την οποία ξεκινά το ντέρμπι.

Και με αυτή την βάση και την παρουσία κόσμου στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ έχει και την πίεση να κερδίσει. Η οποία αυξάνεται αν συνυπολογίσουμε το -6 από την κορυφή, το οποίο δημιουργήθηκε από συγκεκριμένους λόγους. Από το κακό της το κεφάλι και δικά της λάθη και όλα όσα έγιναν διαιτητικά στα ματς με ΟΦΗ και Ολυμπιακό.

Στα του ντέρμπι, η ΑΕΚ είναι καλύτερη από τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεδομένα δεν λέει και πολλά. Η ΑΕΚ χάνει πολλά από αυτό το αβαντάζ, διότι έχει χάσει πολύτιμο χρόνο. Στο κομμάτι της σταθερής δουλειάς στις προπονήσεις από το καλοκαίρι. Έκανε πολλές μεταγραφές και αυτές έγιναν και αργότερα το καλοκαίρι.

Επίσης Ιούνιο και Οκτώβριο άλλαξε δύο προπονητές. Άρα και τρόπο δουλειάς με νέο τεχνικό τιμ. Στην οικονομία της σεζόν αυτό μετρά. Και μάλλον πολύ. Η σταθερότητα, ο κορμός. Να ξέρεις κάθε μέρα τι ακριβώς κάνεις και γιατί. Δείτε τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς πόσο τον… τραβά η σταθερότητα και ο κορμός ακόμη και στα δύσκολα ματς που φέτος είναι πολύ περισσότερα.

Ο ΠΑΟ έρχεται στην ΑΕΚ σε καλό μομέντουμ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δουλεύει το ίδιο πλάνο από το καλοκαίρι. Καλό ή κακό αυτό είναι. Και σίγουρα είναι καλύτερο από πέρυσι. Όπως και οι παίκτες που έχει στη διάθεση του. Και το μομέντουμ του ΠΑΟ είναι καλό. Ο Βιγιαφάνες ανέβηκε, ο Μακέντα βρίσκει γκολ και αμφότεροι προστέθηκαν στις καλές σταθερές του Παναθηναϊκού. Οπότε έρχεται πιο γεμάτος στο ΟΑΚΑ και με καλή ψυχολογία. Είναι δύσκολος αντίπαλος ο ΠΑΟ και ας τα βρίσκει πολύ σκούρα μακριά από την Λεωφόρο. 4 βαθμούς έχει πάρει μακριά από την Λεωφόρο σε 5 ματς (έρχεται από το πρώτο του διπλό στην Λαμία) και 13 σε 6 εντός. Όμως αυτό δεν πρέπει να λέει πολλά στην ΑΕΚ.

Για την ΑΕΚ πολλά πρέπει να λέει για ακόμη μία φορά το κέντρο. ΣιμάνσκιΣιμόες και από κοντά ο Μάνταλος κόντρα σε ΑλεξανδρόπουλοΠέρεθ και Βιγιαφάνες. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο προβάδισμα εδώ, σε σχέση με επίθεση και άμυνα που η ΑΕΚ σε πρόσωπα έχει περισσότερη ποιότητα. Εδώ ίσως ο Αργύρης Γιαννίκης πρέπει να βγάλει κάτι νέο, ένα τρικ. Διότι πλέον αυτή την τριάδα την γνωρίζουν πολύ καλά και το πως παίζει και τι αδυναμίες παρουσιάζει. Οπότε θεωρώ ότι θα πρέπει να ψάξει κάτι διαφορετικό εκεί ο κόουτς.

Το αποτέλεσμα θα κρίνει για την ΑΕΚ πόσο κοντά θα είναι στην κορυφή, άρα και το κίνητρο της σε μεγάλο βαθμό. Όπως και στα Ιωάννινα, όπως και αύριο, όπως και στην Τρίπολη.

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X