Με τα γκολ στο 1.85

Με τα γκολ στο 1.85

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Αγγλία και Ιταλία.

Premier League, Νιούκαστλ – Μπέρνλι (17:00): Οι δύο ομάδες τα έχουν… ξαναπεί φέτος. Κοντραρίστηκαν στα τέλη Αυγούστου για το Carabao Cup με την Μπέρνλι να επικρατεί, στο ίδιο γήπεδο, στα πέναλτι και να παίρνει την πρόκριση. «Καίγονται» και οι δύο για τη νίκη. Η Νιούκαστλ για να πάρει την πρώτη και μαζί ανάσα και ψυχολογία, η Μπέρνλι για να βρεθεί στο +6. Σημαντικά και αυτά για το στοίχημα, είναι καλό να έχετε εικόνα. Πάμε να δούμε τι θα βρούμε για προγνωστικά στοιχήματος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Είναι και άτυχη αυτή η Νιούκαστλ! Ξεκινάει ένα ματς κρίσιμο και μένει με δέκα παίκτες από το 9’! Προηγείται αλλά δεν κρατάει τη νίκη. Αφήστε που στο τέλος κινδύνεψε να χάσει κιόλας. Στη δυάδα αγώνων με Νόριτς και τώρα με Μπέρνλι, το ιδανικό θα ήταν να έπαιρνε 6 βαθμούς για να ξεκόλλαγε από τον πάτο, άντε 4. Τον έναν τον πήρε, θα κάνει εδώ την πρώτη της νίκη; Ο Έντι Χάου την έχει συμμαζέψει αρκετά, αλλά δεν φτάνει. Θέλει ένα κλικ παραπάνω, να πάρει κάτι μέχρι τον Γενάρη, μιας και ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Θέλετε να διαβάσετε τι ακολουθεί; Λέστερ (εκτός), Λίβερπουλ (εκτός), Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έβερτον (εκτός). Παραμένει εκτός ο Ντάμετ και ο τιμωρημένος Κλαρκ.

Λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, μαζεύει βαθμούς η Μπέρνλι. Δεν έχει ήττα για πέντε ματς, έχοντας μία νίκη (3-1 τη Μπρέντφορντ) και 4 ισοπαλίες, με τελευταία το 0-0 με τη Γουλβς. Ρίσκαρε, έπαιξε για το «Χ» και στάθηκε τυχερή (0-0). Παραμένει χαμηλά και έχει +3 βαθμούς από τη Νιούκαστλ. Είναι στους 10, με 1-7-5 και 14-20 γκολ. Ο Ντάις δεν υπολογίζει μόνο τον Μπαρνς.

Premier League, Νιούκαστλ – Μπέρνλι (17:00): Μου δείχνει να έχει πολύ «Χ» το ματς. Τη Μπέρνλι, πάντως, δεν θα τη χαλάσει πολύ. Πάμε στοίχημα με συνδυασμό: 1Χ διπλή ευκαιρία και Over 1,5 γκολ, στο 1.82 (Stoiximan).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Serie A, Νάπολι – Αταλάντα (21:45): Πάλι καλά να λέει που πήρε την ισοπαλία (2-2) στην έδρα της Σασσουόλο την περασμένη αγωνιστική. Σε ένα «δικό» της παιχνίδι τα έκανε… μαντάρα και έμεινε στον βαθμό. Μπήκε καλύτερα στο ματς, προηγήθηκε με δύο γκολ στο 51′ και στο 59′ και έδειχνε ότι το έχει εύκολα το ματς. Δεν ήταν καλή στην άμυνα όμως και στο 71′ δέχθηκε την μείωση για το 1-2. Έχασε την συγκέντρωση της ωστόσο, το ματς έγινε «ροντέο» και στο 89′ ήρθε το 2-2. Μάλιστα, δέχθηκε και την ανατροπή στις καθυστερήσεις, αλλά ευτυχώς για αυτή το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR. Είδε την Μίλαν να πλησιάζει στον έναν βαθμό, την Ίντερ στους δύο και την Αταλάντα στους πέντε. Ξέρει ότι είναι πολύ κρίσιμο το ματς τώρα. Έχει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία ανεξαρτήτου διοργάνωσης, λόγω της άμυνας της. Σοβαρή απώλεια ο στόπερ Κουλιμπαλί που τραυματίστηκε.

Serie A, Νάπολι – Αταλάντα (21:45): Δίχως το παραμικρό πρόβλημα, διέλυσε με 4-0 εντός έδρας την Βενέτσι, μείωσε την διαφορά από την κορυφή και πάει για διπλό που θα την βάλει στο κόλπο του τίτλου. Με… φόρα από τη νίκη επί της Γιουβέντους, μπήκε με το… πόδι κολλημένο στο γκάζι και μέχρι το 12′ είχε βάλει δύο γκολ. Το διαχειρίστηκε άψογα, δεν κινδύνεψε και στο δεύτερο μέρος έβαλε νωρίς άλλα δύο για να δώσει διαστάσεις θριάμβου. Δεν χάνει σε εννιά σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράρει με τρομερή ευκολία, ενώ βελτίωσε και την άμυνα της, όπου κράτησε το μηδέν σε δύο διαδοχικά παιχνίδια. Πάντως κόντρα στη Νάπολι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα.

Serie A, Νάπολι – Αταλάντα (21:45): Μεγάλη ματσάρα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», ανάμεσα σε δύο φουλ επιθετικές ομάδες και διεκδικήτριες του τίτλου. Η Νάπολι κάνει… νερά στην άμυνα, έχασε και τον Κουλιμπαλί. Επιθετικά είναι «φωτιά». Η Αταλάντα είναι… τρένο και δεν σταματάει. Πως να μείνει σε χαμηλό τέμπο αυτό το ματς; Πάμε στοίχημα με το G/G & Over 2.5 σε απόδοση 1.85 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X