«Γυαλίζει» το μάτι του όταν βλέπει «Βαυαρούς»

«Γυαλίζει» το μάτι του όταν βλέπει «Βαυαρούς»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετά ενδιαφέρον το πρόγραμμα τόσο στη Γερμανία όσο και στην Αυστρία, με αρκετά σημεία να μου κινούν το ενδιαφέρον. Εννοείται πως τηλεοπτικά ξεχωρίζει το παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την Μπάγερν, ενώ στην Αυστρία έχουμε το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Ραπίντ και Αούστρια.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά για στοίχημα από τους tipster μας, την πτώση των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Έχει τον τρόπο ο… Ρόζε

Το «Klassiker» είναι αυτό που τραβάει τα βλέμματα πολλών ποδοσφαιρόφιλων σε όλον τον κόσμο. Μεγάλο παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ να έχει χρυσή ευκαιρία να επικρατήσει την Μπάγερν και να πιάσει κορυφή. Ο στόχος άλλωστε της Ντόρτμουντ είναι να πάρει το πρωτάθλημα, κάτι που δειλά δειλά έχει παραδεχτεί ο Βάτσκε. Άλλωστε η πρόσληψη του Ρόζε από την Γκλάντμπαχ πέρυσι είχε να κάνει με πολλά αλλά και το βασικότερο, ότι ο Ρόζε ξέρει πώς να κερδίζει την Μπάγερν Μονάχου.

Ας μην ξεχνάμε πως με την Γκλάντμπαχ απέναντι στην Ντόρτμουντ έσπασε παράδοση, ενώ κατάφερε να επικρατήσει 2 φορές των Βαυαρών. Τώρα καλείται να σπάσει το σερί της Μπάγερν απέναντι στη Ντόρτμουντ, με τους Βαυαρούς να μετράνε 5 σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Στα πολύ θετικά η επιστροφή του Χάαλαντ, που δίνει άλλη ποιότητα στην επιθετική κρούση της Ντόρτμουντ, αφού ως γνωστό, άλλη ομάδα η Ντόρτμουντ με ή χωρίς το Νορβηγό. Παράλληλα η απουσία του Κίμιχ «πονάει» την Μπάγερν, αμφίβολος ο Γκορέτσκα και ο όλος περίγυρος της Μπάγερν δεν βγάζει ηρεμία. Ο άσος στο 3,80.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια, όποιος θέλει να παίξει φαβορί, κάλλιστα μπορεί να πάει στους άσους της Μάινς και της Στουτγάρδης. Η Μάινς δείχνει σιγά σιγά να ισορροπεί και να βρίσκει πατήματα. Υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ, η οποία έχει μπροστά της έναν τελικό στο Τσάμπιονς Λιγκ, που θα κρίνει το ευρωπαϊκό της μέλλον, κάτι που ασφαλώς δεν μπορείς να βγάλεις από το μυαλό των παικτών. Στο 2,50 ο άσος. Ο έτερος άσος, αυτός της Στουτγάρδης, παίζεται όμως πρέπει να υπολογίσουμε πως η Χέρτα ταξιδεύει στη Σουηβία με νέο προπονητή, τον Κορκούτ, τον οποίο εκτιμώ γύρω στο 0%, αφού στα μάτια μου είναι από τους χειρότερους προπονητές στον γερμανικό χώρο.

Δύο παιχνίδια τα οποία υπόσχονται γκολ είναι το Λεβερκούζεν – Φιρτ και το Χόφενχαϊμ – Φρανκφούρτη. Στο παιχνίδι της Μπάγερ με την τελευταία του βαθμολογικού πίνακα, περιμένω κάπου στα 4 με 6 γκολ από πλευράς γηπεδούχων, που φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση. Ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται η Φιρτ ίσως δώσει το ματς με τα περισσότερα γκολ, ενώ το γκολ/γκολ στο 3,75 δεν είναι άσχημο. Στο Ζίνχαϊμ, η ομάδα του Χόενες αντιμετωπίζει την Φρανκφούρτη, μια Φρανκφούρτη που έχει σώσει την παρτίδα περίπου 7 φορές φέτος μετά το 90, το αν θα γίνει και σήμερα δεν το γνωρίζω, όμως κάτι bet να σκοράρει πρώτη η Χόφενχαϊμ και να μην χάσει η Φρανκφούρτη ή άσος ημίχρονο/ Χ τελικό, έχουν νόημα. Στο διπλό δεν πάω, αφού η Χόφενχαϊμ είναι εξαιρετική το τελευταίο διάστημα.

Εκεί όμως που έχω καταλήξει είναι στο γκολ/γκολ ημιχρόνου, το οποίο πληρώνει 3,75 και οι προϋποθέσεις να δούμε ένα τρομερά γρήγορο παιχνίδι είναι πολύ καλές.

Σκορ και θέαμα στο Τιβόλι

Μεγάλο ματς στη Βιέννη, ανάμεσα σε Ραπίντ και Αούστρια, όμως στοιχηματικά θα μείνω αμέτοχος, παρότι το 3,60 του διπλού μου έκλεισε το μάτι. Αντίθετα στο Σάλτσμπουργκ, με τη Ρεντ Μπουλ να υποδέχεται τη Χάρτμπεργκ, δεν θα παραβλέψω το γκολ/γκολ στο 2,25 της Fonbet, με την ομάδα του Γίασλι να περάνει μια μίνι κρίση.

Σε δύο ακόμα παιχνίδια επικεντρώνεται το στοιχηματικό μου ενδιαφέρον. Το πρώτο έχει να κάνει με το παιχνίδι της Βάττενς με την Κλάγκενφουρτ. Θεωρώ πως θα δούμε ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό, με τους δύο προπονητές να τονίζουν πως δεν θα αλλάξουν κάτι στο πλάνο τους, ρισκάροντας πολλά στην επίθεση. Παραδοσιακά έτσι και αλλιώς βλέπουμε γκολ μεταξύ τους, επομένως γιατί όχι το γκολ/γκολ ημιχρόνου στο 4,00; Το έτερο παιχνίδι είναι το ΒΑΚ – Άλταχ, στο οποίο θα κυνηγήσω την ανατροπή υπέρ των γηπεδούχων, που μου προκύπτει καθαρά στατιστικά, στο 18,00 η επιλογή.

Αυτά για σήμερα, πολλά παιχνίδια, έκοψα αρκετά, ανέλυσα αρκετά, κατέληξα σε ένα μοτίβο που θεωρώ πως υπάρχουν οι μεγαλύτερες πιθανότητες να πληρωθούμε. Καλή τύχη να έχουμε!

Οι επιλογές του Betmarket.gr

Μονά/σύστημα:
04/12 – 19:30 – Ντόρτμουντ – Μπάγερν : 1ft(3,80)
04/12 – 16:30 – Χόφενχαϊμ – Φρανκφούρτη : g/g ημιχρόνου (3,75)
04/12 – 18:00 – Βάττενς – Κλάγκενφουρτ : g/g ημιχρόνου (4,00)

Μονό:
05/12 – 15:30 – ΒΑΚ – Άλταχ : 2ht/1ft(18,00) επί 5 μονάδες

Παρολί (Fonbet):
04/12 – 16:30 – Μάινς – Βόλφσμπουργκ : 1ft (2,50)
04/12 – 18:00 – Σάλτσμπουργκ – Χάρτμπεργκ : g/g (2,25)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X