Παναθηναϊκός: Με Καρλίτος - Λούντκβιστ αλλά χωρίς Ιωαννίδη η αποστολή με ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Με Καρλίτος - Λούντκβιστ αλλά χωρίς Ιωαννίδη η αποστολή με ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε μαζί του 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή με την ΑΕΚ, στην οποία επανήλθαν οι Καρλίτος – Λούντκβιστ, αλλά εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Ιωαννίδης.

Στην αποστολή μετά από δύο παιχνίδια επέστρεψαν οι Λούντκβιστ και Καρλίτος, οι οποίοι τραυματίστηκαν στην αναμέτρηση με την Λαμία και έμειναν εκτός από τα ματς με Παναιτωλικό και Βόλο.

Επιπρόσθετα, εκτός έμεινε ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αλλά ακόμα είναι πίσω σε θέμα ετοιμότητας καθώς είχε μείνει για αρκετό καιρό εκτός.

Στην αποστολή ως γνωστόν δεν είναι οι Σένκεφελντ – Χατζηθεοδωρίδης, που θα παίξουν με την ομάδα β΄ σήμερα, αλλά είναι για πρώτη φορά ο Βαγιαννίδης.

Αναλυτικά η αποστολή:

Διούδης, Μπρινιόλι, Χατζηγιαννάκης, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ (5/12, 19:30, ΟΑΚΑ). Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Αγιούμπ, Μπεκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χατζηγιαννάκης, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X