Δοκιμασία στο Αίγιο για την ΑΕΚ κόντρα (19:00) στον ΑΟ Αιγιαλέων

Δοκιμασία στο Αίγιο για την ΑΕΚ κόντρα (19:00) στον ΑΟ Αιγιαλέων
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να φύγει νικήτρια και από την έδρα του Αιγιαλέων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του Κέρκη η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα σήμερα κόντρα στον ΑΟ Αιγιαλέων στις 19:00 στο Αίγιο και να κάνει ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την πρόκριση της στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της Preleague.

Για να έχει αξία η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής η ΑΕΚ καλείται να φύγει αλώβητη και σήμερα από το Αίγιο και να μπει δυναμικά σε τροχιά τετράδας. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό ωστόσο ο προπονητής, Άκης Χατζηαντωνίου ζήτησε από τους παίκτες του μεγάλη προσοχή για να μπορέσουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Η ΑΕΚ παρουσιάζεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι αλλά καλείται να αποκτήσει διάρκεια στο παιχνίδι και να αποφύγει τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της που μπορεί να δυσκολέψουν το έργο της.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Άκης Χατζηαντωνίου επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Θεοδόση, Τσαρούχα, Ράμος, Σπέλερ, Φίλο, Παύλου, Καβαρινό, Μουσίκα, Ντόντη, Αχιλλεόπουλο, Χαλίλη, Πετσιά, Καπίρη, Πίπερ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X