Μόνο νίκη κόντρα στον Προμηθέα θέλει η ΑΕΚ (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Μόνο νίκη κόντρα στον Προμηθέα θέλει η ΑΕΚ (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Πολύ σημαντικός αγώνας για την ΑΕΚ κόντρα στον Προμηθέα

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Προμηθέα (20:00, ΕΡΤ3) στα Λιόσια στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστική της Basket League.

Πολύ σημαντικό ματς για την Ένωση που θέλει να συνεχίσει στις νίκες μετά την εκτός έδρας επικράτηση στο Λαύριο. Η ΑΕΚ που έχει ρεκόρ στο πρωτάθλημα 4-4, υποδέχεται τον Προμηθέα που βρίσκεται στο 6-2 και θέλει να ανέβει περισσότερο στην βαθμολογία.

Ο Στέφανος Δέδας έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, αφού ο Νίκος Παππάς τέθηκε νοκ άουτ με θλάση και θα απουσιάσει για τουλάχιστον 10 μέρες, ενώ ο Ράις δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής. Ο Ανδρέας Πετρόπουλος θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ενώ ακόμα ανοικτό είναι το θέμα συμμετοχής του Μιχάλη Καρλή.

Από την άλλη ο Ηλίας Ζούρος έρχεται με όλα του τα όπλα στην Αθήνα, αφού έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Στον αγώνα θα δούμε πολλούς παίκτες που αγωνίστηκαν στην ΑΕΚ τα τελευταία 2 χρόνια, όπως ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο Νίκος Γκίκας, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο Τζεράι Γκραντ και ο Κέντρικ Ρέι.

*Διαιτητές στο αποψινό ματς, θα είναι οι διεθνείς, Γιώργος Πουρσανίδης (Θεσσαλονίκης) και Νίκος Τζιοπάνος (Θεσσαλονίκης), μαζί με τον Γιώργο Θεονά (Αττικής)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X