Αραούχο: «Πάθος για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό -Σημαντικός ο κόσμος»

Αραούχο: «Πάθος για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό -Σημαντικός ο κόσμος»
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό μια από τις πιο παραδοσιακές «μάχες» του ελληνικού ποδοσφαίρου, έρχεται την Κυριακή στο ΟΑΚΑ βρίσκοντας τους δύο αντιπάλους να προέρχονται από συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Οι σέντερ φορ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, Σέρχιο Αραούχο και Φεντερίκο Μακέντα μίλησαν στην κάμερα του ΟΠΑΠ για τη σημαντικότητα αυτών των παιχνιδιών, τις διαφορές των ντέρμπι σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια πρωταθλήματος αλλά και το κλίμα στην ομάδα τις ημέρες πριν από κρίσιμους αγώνες.

Ο Σέρχιο Αρούχο από την πλευρά του ανέφερε: «Πάθος για να νικήσουμε. Το να σκοράρω σε ένα ντέρμπι είναι πολύ σημαντικό, αλλά είναι ακόμα πιο όμορφο για τον κόσμο της ομάδας. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό αλλά τα ντέρμπι σημαίνουν πολλά περισσότερα. Είναι τρομερά σημαντικό να έχεις τον κόσμο στο πλευρό σου σε τέτοια παιχνίδια γιατί στις κακές στιγμές ή αν το παιχνίδι «δεν σου βγαίνει» θα σου δώσουν ώθηση».

Μέσα από σπάνιες εικόνες του παρελθόντος και προσωπικότητες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ντέρμπι της πρωτεύουσας, ο ΟΠΑΠ σας βάζει στο κλίμα του αγώνα. Με το Πάμε Στοίχημα στις φανέλες τους η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν την Κυριακή στις 19:30 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X