Κριστιάνο Ρονάλντο: «801 και συνεχίζω»! (VIDEO)

Υποκλίθηκε στον Ρονάλντο η Αρσεναλ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν δείχνει διάθεση να πατήσει φρένο στο σκοράρισμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε όσους του στάθηκαν όλα τα χρόνια της διαδρομή των 801 γκολ… έως τώρα!

Η θρυλική καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε ένα ακόμη ορόσημο στο τελευταίο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ. Ο CR7 σκόραρε δις στη νίκη των «κόκκινων διαβόλων», έφτασε τα 801 επίσημα γκολ και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που ξεπερνάει το φράγμα των οχτακοσίων!

Μια μέρα μετά, ο 36χρονος μύθος του σπορ έστειλε το μήνυμά του για αυτό το επίτευγμα, χωρίς να δείξει διάθεση… φρεναρίσματος!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει περισσότερα από 801 επίσημα γκολ. Πόσο υπέροχη και αξέχαστη εξελίσσεται αυτή η διαδρομή; Ευχαριστώ όλους τους υποστηρικτές μου που στέκεστε πάντα στο πλευρό μου. 801 και συνεχίζω!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X