Βούρος για υπογειοποίηση: «Σε λίγους μήνες θα είναι έτοιμο ένα έργο που πριν μερικά χρόνια ήταν μόνο στα όνειρά μας» (VIDEO)

Βούρος για υπογειοποίηση: «Σε λίγους μήνες θα είναι έτοιμο ένα έργο που πριν μερικά χρόνια ήταν μόνο στα όνειρά μας» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου για το γήπεδο της ΑΕΚ και την υπογειοποίηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος μίλησε με δέος για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ που ολοκληρώνεται, αλλά και την υπογειοποίηση

Συγκεκριμένα, μίλησε στο web TV του Fx-news για την υπογειοποίηση στη περιοχή και τα έργα γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ

«Αν κάναμε αυτή τη συζήτηση για το γήπεδο της ΑΕΚ πριν μερικά χρόνια θα έλεγα πως είσαι αρκετά ρομαντικός. Φτάσαμε λοιπόν στο τελικό στάδιο αυτού του έργου. Ενα έργο που ξεκίνησε με παλαβούς και ρομαντικούς συνεργάτες τόσο από την ΠΑΕ ΑΕΚ, όσο και απλοί φίλαθλοι. Εγιναν πολύ σημαντικά βήματα τα τελευταία δύο χρόνια», ανέφερε αρχικά.

Αναφερόμενος στην υπογειοποίηση, δήλωσε ότι: «Παραδίδουμε ένα μεγάλο χώρο που έχει ανάγκη όχι μόνο η Φιλαδέλφεια, αλλά ολόκληρη η Αττική. Ενα χώρο που πριν λίγα χρόνια θα ήταν μόνο στα όνειρά μας. Σε λίγο η υπογειοποίηση ολοκληρώνεται, ασφαλτοστρώνεται, ξεκίνησε ήδη η δημιουργία των πεζοδρόμων στο σημείο. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κάναμε πραγματικότητα όσα ονειρευόμασταν»

Τέλος αναφέρθει στο γεγονός πωςη αναβάθμιση της περιοχής περιλαμβάνει δενδροφυτεύσεις, παγκάκια, φώτα και πως αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο 80% του έργου για τη περιοχή, ενώ ζήτηση και «λίγη υπομονή ακόμα».

Δείτε όσα είπε:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X