Πετρόπουλος: «Δύσκολος αντίπαλος ο Προμηθέας, να δώσουμε τα πάντα στο παρκέ»

Πετρόπουλος: «Δύσκολος αντίπαλος ο Προμηθέας, να δώσουμε τα πάντα στο παρκέ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ελληνικού πρωταθλήματος αναφέρθηκε στο δύσκολο παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον Προμηθέα Πατρών για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά το blog του Έλληνα άσου στον ΕΣΑΚΕ:

«Επιστρέφουμε αύριο στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις μετά τη διακοπή που είχαμε εξαιτίας των Εθνικών ομάδων. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ σημαντική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Προμηθέα και μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

Έχουμε περάσει δύσκολα τις τελευταίες ημέρες και όλοι στην ομάδα θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια εμφάνιση, η οποία θα μας τονώσει το ηθικό και παράλληλα θα μας κρατήσει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Προμηθέας είναι δύσκολος αντίπαλος, διαθέτει αθλητικό ρόστερ, και θα χρειαστεί να δώσουμε ότι έχουμε στο παρκέ για να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας. Συγκέντρωση, πάθος και αποφασιστικότητα είναι τα τρία στοιχεία που πρέπει να εμφανίσουμε αύριο στο γήπεδο μας.

Από την πλευρά μου, είμαι έτοιμος μετά τον τραυματισμό που είχα να προσφέρω ξανά στην ομάδα και ανυπομονώ να πατήσω ξανά στο παρκέ.

Επίσης, περιμένουμε με χαρά και τον κόσμο μας να έρθει και να μας υποστηρίξει, καθώς με τη φωνή του μας δίνει έξτρα κίνητρο και μας ανεβάζει κι άλλο τη ψυχολογία κατά τη διάρκεια του αγώνα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X