ΑΕΚ: Ο Τσούμπερ... γέμισε βραβεία -Εκανε την «απονομή» ο Ρότα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: Ο Τσούμπερ... γέμισε βραβεία -Εκανε την «απονομή» ο Ρότα (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Λάζαρος Ρότα παρέδωσε τρία βραβεία στον Στίβεν Τσούμπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στίβεν Τσούμπερ «γέμισε» την τροπαιοθήκη του.

Με την άφιξή του στην Ελλάδα ο Ελβετός άσος έδειξε πως είναι ικανός για μεγάλα πράγματα. Εκανε μέχρι και τους φίλους της Ενωσης να αναρωτιούνται «πως ήρθε στην Ελλάδα αυτός ο παίκτης;». Μάλιστα, ο Τσούμπερ αναδείχθηκε MVP του μήνα Σεπτεμβρίου στην Super League κάνοντας πράγματα και… θαύματα με τα κιτρινόμαυρα.

Δεν έμεινε μόνο εκεί όμως μιας και πήρε και τα βραβεία των κορυφαίων γκολ της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον Ιωνικό, αλλά και της 7ης με τον Βόλο.

Σήμερα, ο Λάζαρος Ρότα του… απένειμε τα τρία βραβεία με τον Ελβετό άσο να δείχνει ευτυχισμένος κρατώντας τα στα χέρια του.

«Ευχαριστώ πολύ τους φανατικούς οπαδούς που ψηφίζουν κάθε φορά. Είμαι πραγματικά χαρούμενος για αυτά τα βραβεία. Δεν μου δίνετε όμως μόνο βραβεία, μου δίνετε χαρά και ευτυχία όσο είμαι εδώ και αισθάνομαι ευγνώμων για αυτό», δήλωσε ο Τσούμπερ.

Δείτε:

ΑΕΚ: Ο Τσούμπερ... γέμισε βραβεία -Εκανε την «απονομή» ο Ρότα (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Ο Τσούμπερ... γέμισε βραβεία -Εκανε την «απονομή» ο Ρότα (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Ο Τσούμπερ... γέμισε βραβεία -Εκανε την «απονομή» ο Ρότα (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Ο Τσούμπερ... γέμισε βραβεία -Εκανε την «απονομή» ο Ρότα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X