Θα σωθεί η πιο πλούσια ομάδα στον κόσμο και πόσο πληρώνει για να τα καταφέρει!

Θα σωθεί η πιο πλούσια ομάδα στον κόσμο και πόσο πληρώνει για να τα καταφέρει!

Διάβασε τη μοναδική στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα που δέχεται στοιχήματα τόσο για πιθανό υποβιβασμό της Νιουκάσλ όσο και για παραμονή της.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Winmasters είναι η μοναδική στοιχηματική εταιρία στην οποία κάποιος μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα που θέτει ο τίτλος. Και φυσικά το ερώτημα αφορά τη Νιουκάστλ, την πλέον πρόσφατη αγορά ποδοσφαιρικής ομάδας από ένα γκρουπ επενδυτών.

Άνθρωποι με πολύ χρήμα, ίσως λίγες γνώσεις του αθλήματος αλλά μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες εμπλέκονται τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο στο ποδόσφαιρο. Παραδείγματα πιο μακρινά, σαν του Αμπράμοβιτς στην Τσέλσι, άλλα όχι και τόσο πετυχημένα όπως στη Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ, εκείνα που με τα λεφτά προσπαθούν να πολλαπλασιάσουν και το βάρος της φανέλας (Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν) και πολλά άλλα.

Όχι μόνο στα μεγάλα κλαμπ, αλλά και σε ομάδες μικρότερης εμβέλειας με δυναμική κόσμου. Χαρακτηριστικά πρόσφατα παραδείγματα η Νις στη Γαλλία, η Τζένοα στην Ιταλία και το πιο… δυνατό χτύπημα η Νιουκάστλ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «ανθρακωρύχοι» όπως είναι το προσωνύμιό τους, από τη Βόρεια Αγγλία, μια ομάδα με ιστορία, πολύ και φανατικό κόσμο, πέρασε στα χέρια επενδυτών από τη Σαουδική Αραβία. Και το χαρακτηρίζουμε ως το πλέον δυνατό χτύπημα γιατί τα οικονομικά ρεπορτάζ θέλουν τους νέους ιδιοκτήτες της Νιουκάστλ πιο πλούσιος ακόμη και από εκείνους της Μάντσεστερ Σίτι και της Παρί Σεν Ζερμέν!

Το θέμα του σημερινού κειμένου είναι το timing που πλαισιώνει τη συγκεκριμένη αγορά. Η Νιουκάσλ επιβιώνει τα τελευταία χρόνια στις χαμηλές θέσεις της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά φέτος τα πράγματα πάνε ακόμη χειρότερα.

Μεσοβδόμαδα έμεινε στο 1-1 με τη Νόριτς, σε ένα εξάποντο παραμονής που την κράτησε για 14η αγωνιστική χωρίς νίκη!

Στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ άλλες τρεις ομάδες έχουν αντίστοιχα ρεκόρ. Η Σουόνσι πίσω στη σεζόν 1993-1994, η ΚΠΡ το 2012-2013 και η πιο πρόσφατη η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο περσινό πρωτάθλημα. Κοινή η μοίρα και των τριών, αφού καμία τους δεν γλίτωσε τον υποβιβασμό και η επόμενη σεζόν τις βρήκε στην Τσάμπιονσιπ.

Θα καταφέρει η πιο πλούσια ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή να σώσει την παρτίδα; Τι θα κάνουν οι Σαουδάραβες τον Ιανουάριο μεταγραφικά;

Η Winmasters, μετά από αίτημα του BetMarket στο οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα, είναι η μοναδική στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα που δέχεται στοιχήματα τόσο για πιθανό υποβιβασμό της Νιουκάστλ όσο και για παραμονή της.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X