Πετρόπουλος: «Συγκέντρωση, πάθος και αποφασιστικότητα για να φτάσουμε στην νίκη»

Πετρόπουλος: «Συγκέντρωση, πάθος και αποφασιστικότητα για να φτάσουμε στην νίκη»
Photo Credits: INTIME

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος μίλησε για τον αυριανό αγώνα με τον Προμηθέα στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ

Τα κλειδιά της αναμέτρησης με τον Προμηθέα ανέλυσε ο Ανδρέας Πετρόπουλος στο εβδομαδιαίο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Καλησπέρα σε όλους…

Επιστρέφουμε αύριο στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις μετά τη διακοπή που είχαμε εξαιτίας των Εθνικών ομάδων. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ σημαντική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Προμηθέα και μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

Έχουμε περάσει δύσκολα τις τελευταίες ημέρες και όλοι στην ομάδα θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια εμφάνιση, η οποία θα μας τονώσει το ηθικό και παράλληλα θα μας κρατήσει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Προμηθέας είναι δύσκολος αντίπαλος, διαθέτει αθλητικό ρόστερ, και θα χρειαστεί να δώσουμε ότι έχουμε στο παρκέ για να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας. Συγκέντρωση, πάθος και αποφασιστικότητα είναι τα τρία στοιχεία που πρέπει να εμφανίσουμε αύριο στο γήπεδο μας.

Από την πλευρά μου, είμαι έτοιμος μετά τον τραυματισμό που είχα να προσφέρω ξανά στην ομάδα και ανυπομονώ να πατήσω ξανά στο παρκέ.

Επίσης, περιμένουμε με χαρά και τον κόσμο μας να έρθει και να μας υποστηρίξει, καθώς με τη φωνή του μας δίνει έξτρα κίνητρο και μας ανεβάζει κι άλλο τη ψυχολογία κατά τη διάρκεια του αγώνα.»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X