Ζαραλίκος: «Δεν περίμενα ότι θα φτάσουμε να δούμε φουσκωτούς στη σκηνή»

Ζαραλίκος: «Δεν περίμενα ότι θα φτάσουμε να δούμε φουσκωτούς στη σκηνή»

Οι δηλώσεις του Χριστόφορου Ζαραλίκου για όσα έγιναν στην παράστασή του με εισβολή μπράβων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η δημοκρατία και οι τέχνες στην Ελλάδα δέχτηκαν ακόμα ένα ηχηρό χτύπημα, με ένα πραγματικά πρωτοφανές περιστατικό. Κατά την διάρκεια της παράστασης «200 χρόνια δανεικά», η Σάσα Σταμάτη ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τραμπούκους και επιχείρησε να διακόψει την ροή, κάνοντας επίθεση στον Χριστόφορο Ζαραλίκο.

Ο λόγος; Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν και με βάση τα βίντεο που έχουν κατακλύσει τα social media, η Σταμάτη ενοχλήθηκε όταν ο Ζαραλίκος σατίρισε τον Βαγγέλη Μαρίνακη. Η δημοσιογράφος εργάζεται στον όμιλο του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού και μαζί με τους τραμπούκους πρωταγωνίστησαν σε μία πραγματικά θλιβερή σκηνή, η οποία, δυστυχώς, θυμίζει πρακτικές που δεν έχουν καμία σχέση με την δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου σε όλα τα επίπεδα. Αντίθετα, κάτι τέτοιο θα μπορούσαμε να δούμε (και έχουμε δει στο παρελθόν) σε απολυταρχικά καθεστώτα ή σε λίστα με εγκληματικές πρακτικές.

Δίνοντας συνέχεια, σε δηλώσεις του ο δημοφιλής κωμικός αποφάσισε να σταθεί στην αντίδραση του κοινού στο θέατρο και δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο ζήτημα, δείχνοντας πως είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος για το status και το «περιτύλιγμα» του περιστατικού.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X