Καλά θα περάσουμε στην ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Καλά θα περάσουμε στην ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου ετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής και όσα προηγήθηκαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτή είναι η μαγεία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκεί που σε άλλες χώρες έχουν να ασχολούνται με τεράστιους ποδοσφαιριστές, με το ποια ομάδα θα δημιουργεί καλύτερα μέσα στο γήπεδο και ποιος προπονητής κάνει τη διαφορά, στη μαγική ψωροκώσταινα άλλα μας κάνουν κουμάντο. Μεγαλοπαράγοντες, ομάδες δορυφόροι, πρόθυμοι πολιτευτές, συγκλονιστικοί δημόσιοι λειτουργοί, απαλλαγμένοι από κάθε σκοπιμότητα και συμφέρον.

Με το σύστημα στα καλύτερα του, σε μεγάλα φόρτε για όσα θα επιθυμούσαν να συμβούν, κύλησε όλη η εβδομάδα πριν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Ο Πάπας έφτασε στη χώρα και δεν παρατηρώ καμία συνταρακτική αλλαγή στη ζωή μας, άρα το ματς μπορεί να γίνει. Ο Παναθηναϊκός όσο και να βολεύτηκε από αυτήν την κατάσταση, τώρα πρέπει να ξεβολευτεί και να έρθει στο αγαπημένο του ΟΑΚΑ, για να δείξει τι μπορεί να κάνει.

Το μπούμερανγκ

Πιστεύω, πως καλά θα πάει αυτό με τον Παναθηναϊκό για την ΑΕΚ. Κυρίως, επειδή υπάρχει αυτό το περίεργο παιχνιδάκι που λέγεται μπούμερανγκ. Ξεκινάς δηλαδή να φτιάχνεις κάτι, πας να το ρίξεις προς μία κατεύθυνση και αυτό το άτιμο επιστρέφει πίσω και κάνει ζημιές. Η μεγαλύτερη που έκανε στους εμπνευστές αυτού του παιχνιδιού είναι πως τους χτύπησε κατακέφαλα. Και έχει ακόμα.


Το μεγαλύτερο όφελος της ΑΕΚ από αυτήν τη διαδικασία είναι η απόλυτη συσπείρωση που επιτεύχθηκε. Δίχως να το κατανοήσουν, έχοντας προφανώς την πεποίθηση πως θα σπείρουν ζιζάνια και θα κάνουν ζημιά, οι εμπνευστές αυτής της απίθανης ιστορίας, πέτυχαν αυτό που η ίδια η ΑΕΚ ζορίζεται να κάνει σε αρκετές περιπτώσεις. Να την κάνουν ένα, να κάνουν την Ενωση απόλυτη πραγματικότητα, όπως προκύπτει από το όνομα της ΑΕΚ.

Προσγείωση στην πραγματικότητα

Στην ΑΕΚ ασχολούνταν επί μέρες με τον Τσούμπερ και τη σπέκουλα που διαρρέουν διάφοροι ινσάιντερ της κακιάς ώρας, αναφορικά με την κατάσταση του, την εξωγηπεδική ζωή, αν έχει μετανιώσει που βρίσκεται εδώ, εάν είδε πρώτη φορά στη ζωή του γυναίκα και αλληθώρισε, εάν επηρεάστηκε από την κλιματική αλλαγή και άλλα πολλά φαιδρά. Ηρθε και το ματς κυπέλλου και βρέθηκε ακόμα μια ευκαιρία να κραχτεί ο…Μάνταλος, επειδή έδωσε τρεις ασίστ ο Γέβτιτς. Ονειρο.

Αλλά όλα αυτά, μπήκαν στην άκρη όταν υπήρξε συνειδητοποίηση, ευαισθητοποίηση, πλήρης αντίληψη αυτών που μεθοδεύονταν και οδηγούσαν σε αναβολή του ματς. Με προφανείς στόχους, είτε να παίξει η ΑΕΚ δίχως κόσμο ως απόρροια των επιπλέον μέτρων που συζητούνται για τη διασπορά της πανδημίας, είτε να πιεστεί παίζοντας τρία ματς σε διάστημα εννιά ημερών, ώστε να ανοίξει και άλλο η διαφορά από την κορυφή.

Δείτε περισσότερα για την ΑΕΚ και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X