Οικονόμου για το τραγικό σκηνικό στην παράσταση του Ζαραλίκου: «Ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα η απόπειρα βίαιης παρεμπόδισης»

Οικονόμου: Την Τρίτη οι ανακοινώσεις για τις απαγορεύσεις σε ανεμβολίαστους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Οικονόμου, σχολίασε το επεισόδιο που έλαβε χώρα σε θεατρική παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, η οποία διακόπηκε από την δημοσιογράφο και τηλεπαρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη, που φέρεται να ενοχλήθηκε από ένα χιουμοριστικό σχόλιο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καυτηρίασε την απόπειρα λογοκρισίας και υπεραμύνθηκε της «ελευθερίας της καλλιτεχνικής έκφρασης», αναρτώντας σχετικό σχόλιο στον λογαριασμό του στο twitter.

«Η κοινωνία μας έχει εμπεδώσει την ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης, πρωτίστως της σάτιρας, όσο αιχμηρή και αν είναι. Κάθε απόπειρα, έργω ή λόγω, βίαιης παρεμπόδισης της είναι ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα, πόσω μάλλον όταν έχει χαρακτηριστικά αυτοδικίας».

Θυμηθείτε τι έγινε το βράδυ της Πέμπτης στην παράσταση του Ζαραλίκου με το αδιάνοητο σκηνικό με τη Σταμάτη και τους μπράβους.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X