ΑΕΚ: Το «ευχαριστώ» της γυναικείας ομάδας βόλεϊ για την φιλοξενία στη Σαντορίνη

ΑΕΚ: Το «ευχαριστώ» της γυναικείας ομάδας βόλεϊ για την φιλοξενία στη Σαντορίνη
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ευχαρίστησε για την φιλοξενία της στη Σαντορίνη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ανακοίνωση της η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας στη Σαντορίνη αλλά και τους ανθρώπους που μερίμνησαν για την διαμονή της στο νησί.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Σαν στο σπίτι της, ένιωσε η ομάδα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ κατά την παραμονή της στη Σαντορίνη! Η ομάδα μας επισκέφθηκε το κλαμπ της Οriginal 21 Σαντορίνης και έκανε δώρο μια αγωνιστική μπλούζα της Αγγελικής Καββαδία, υπογεγραμμένη από όλες τις αθλήτριες. Τη φανέλα παρέδωσαν, οι δύο αρχηγοί, Μαρίνα Τσοχατζή και Αγγελική Καββαδία.

Στο γήπεδο βρέθηκαν και 30 οπαδοί της Οriginal 21 Σαντορίνης. Στην παρουσίαση των ομάδων, ο εκφωνητής ανακοίνωσε ότι η Οriginal 21 θα τιμήσει την αθλήτρια μας, Μαριάννα Μπελιά, για την παρουσία και την προσφορά της στην ΑΕΚ εδώ και 14 χρόνια. Ο εκπρόσωπος της Οriginal 21, μπήκε στο γήπεδο και της προσφερε ανθοδέσμη μέσα σε χειροκροτήματα.

Αισθανόμαστε επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Αλέξη Γιαννουλάτο από την Κεφαλλονιά, που εξυπηρέτησε την ομάδα μας για ακόμη μια φορά με τα συγκροτήματα του: Blue Dolphins Firostefani, Casa Grande Traditional, Houses Megalochori, καθώς και για τη μεταφορά με το βανάκι του. Ευχαριστούμε πολύ επίσης και το «El Greco Fira», το μεζεδωπολείο «raki megalochori» όπως και το «Fantasea travel» για το δεύτερο βαν.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X