Λάτσιο-Ουντινέζε 4-4: «Τρελό» ματς με οκτώ γκολ, τρεις κόκκινες και ισοφάριση στο 99'! (VIDEO)

Λάτσιο-Ουντινέζε 4-4: «Τρελό» ματς με οκτώ γκολ, τρεις κόκκινες και ισοφάριση στο 99'! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ένα από τα κορυφαία ματς στα χρονικά της Serie A, Λάτσιο και Ουντινέζε αναδείχθηκαν ισόπαλες 4-4, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 15ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Παρότι οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα «μαγικό» πρώτο 45λεπτο και προηγήθηκαν με 3-1, οι «Λατσιάλι» με απίστευτη ανατροπή στο δεύτερο μέρος πέτυχαν 3 γκολ και μέχρι το 99ο λεπτό κρατούσαν το «τρίποντο». Τότε ο Αρσλάν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για την Ουντινέζε χαρίζοντας ένα σπουδαίο βαθμό στην ομάδα, με βάση την εικόνα του αγώνα και τη διαφαινόμενη ήττα.


Οι γηπεδούχοι μετά τη συντριβή από τη Νάπολι (4-0) και την εντός έδρας ήττα που είχε προηγηθεί από την Γιουβέντους (0-2) απέτυχαν να επιστρέψουν στις νίκες. Οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με λιγότερους παίκτες απ’ όσους ξεκίνησαν, με τον ρέφερι Πιτσινίνι να δείχνει τρεις κόκκινες. Πρώτος είδε το δρόμο προς τ΄ αποδυτήρια ο Πάτριτς (57΄), ακολούθησε στο 69΄ ο σκόρερ του τρίτου γκολ της Ουντινέζε, Μολίνα (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα) και τελευταίο πήρε την… άκουσα για τα αποδυτήρια ο Γουάλας στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X