Απόλυτη δικαίωση: Ετσι ξεφτίλισε ο Μελισσανίδης το «στήσιμο» Αυγενάκη-Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

Απόλυτη δικαίωση: Ετσι ξεφτίλισε ο Μελισσανίδης το «στήσιμο» Αυγενάκη-Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δικαιώθηκε απόλυτα και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα γίνει κανονικά την Κυριακή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απόλυτη δικαίωση για την ΑΕΚ, που είδε χθες να γίνονται προσπάθειες σκανδαλώδους μεθόδευσης από Λευτέρη Αυγενάκη, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για να αναβληθεί το ντέρμπι της Κυριακής.

Η ΑΕΚ προχωράει πλέον κανονικά στη διοργάνωση του ματς με τον Παναθηναϊκό αφού υπήρξε και προς τη Λίγκα και προς την Ενωση η προφορική διαβεβαίωση ότι δεν θα δοθεί συνέχεια στο αίτημα της Αστυνομίας για αναβολή των δύο αγώνων στο Λεκανοπέδιο, ένα αίτημα που προέκυψε την Τρίτη το βράδυ και αφορούσε την επίσκεψη του Πάπα και την τραγική επέτειο των 13 χρόνων από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Σήμερα το πρωί η ΑΕΚ έλαβε την διαβεβαίωση για την διεξαγωγή του ντέρμπι την Κυριακή, καθώς από την πλευρά του Λευτέρη Αυγενάκη υπήρξε αναδίπλωση σχετικά με τις αρχικές τους προθέσεις.

Είχε προηγηθεί ένας μαραθώνιος κύκλος διαβουλεύσεων όλη τη χθεσινή μέρα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να το παίρνει πάνω του και να πιέζει για τη μη αναβολή προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή ο αγώνας. Ουσιαστικά, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ήταν αυτός που… ξεμπλόκαρε την διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Η ΑΕΚ, παρότι είχε το δίκιο με το μέρος της, είχε δείξει συναινετικό κλίμα στο αίτημα της αστυνομίας, αντιπροτείνοντας αρχικά το να διεξαχθεί το ντέρμπι το μεσημέρι της Κυριακής και ύστερα να αναβληθεί για την ερχόμενη Τρίτη, με τον Παναθηναϊκό να μην απαντάει σε καμία από τις δυο προτάσεις της Ενωσης.

Τελικά από τη στιγμή που δόθηκαν προφορικά οι διαβεβαιώσεις ότι το θέμα αναβολής δεν υφίσταται πλέον, η ΑΕΚ προχωράει κανονικά για την διοργάνωση του ματς την Κυριακή, απόλυτα δικαιωμένη από την αντίδρασή της μετά το επίσημο αίτημα που είχε θέσει η Αστυνομία και στο οποίο είχε απαντήσει αρνητικά η Λίγκα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X