Γερμανία: Lockdown για τους ανεμβολίαστους και υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους από τον Φεβρουάριο (VIDEO)

Γερμανία: Lockdown για τους ανεμβολίαστους και υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους από τον Φεβρουάριο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υποχρεωτικός θα είναι ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού στη Γερμανία από τον Φεβρουάριο.

Η απερχόμενη καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον διάδοχό της, Όλαφ Σολτς, αλλά και τους ηγέτες των 16 κρατιδίων της χώρας, ανακοίνωσε και lockdown για όσους πολίτες παραμένουν ανεμβολίαστοι.


Μετά την Αυστρία, και η Γερμανία αυστηροποιεί τους περιορισμούς της για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί. Σύμφωνα με τα νέα μέτρα που αποφασίστηκαν κατά τη συνάντηση, οι ανεμβολίαστοι Γερμανοί θα έχουν πρόσβαση μόνο στα καταστήματα που πουλάνε τα απολύτως απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης. Εστιατόρια, χώροι πολιτισμού ή αναψυχής δεν θα δέχονται πελάτες χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Μεταξύ άλλων, η Άνγκελα Μέρκελ εξέφρασε την πεποίθησή της ότι ο εμβολιασμός πρέπει να γίνει υποχρεωτικός από τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Το σχετικό νομοσχέδιο, το οποίο βρίσκει σύμφωνο και τον Σολτς, θα κατατεθεί στο κοινοβούλιο ώστε η ισχύς τους να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο ή Μάρτιο του 2022.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X