Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει... σοκαριστική πρόταση για Χάαλαντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει... σοκαριστική πρόταση για Χάαλαντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμη να… ξηλωθεί για τα καλά, ώστε να κάνει δικό της το πιο «hot» όνομα της μεταγραφικής πιάτσας (μαζί με αυτό του Εμπαπέ) παρουσιάζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως αναφέρει η «Bild», οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι αποφασισμένοι μετά και την έλευση του Ραλφ Ράνγκνικ να κινηθούν δυναμικά για τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν παρουσιάζονται διατεθειμένοι να δελεάσουν τη Ντόρτμουντ μ’ ένα τεράστιο ποσό, προσφέροντας περίπου 118 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του Νορβηγού φορ.

Εξάλλου το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η επιθυμία του Ράνγκνικ γι’ απόκτηση του Χάαλαντ δεν θα επηρεαστεί από το γεγονός ότι η προπονητική του θητεία στη Γιουνάιτεντ θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Κι αυτό διότι στη συνέχεια θ’ αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή κι απ’ αυτό θα εξακολουθήσει να έχει τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X