Αγωνία στην ΑΕΚ: Το «δρεπάνι» Παπασάββας χτύπησε άσχημα τον Λιβάι Γκαρσια!

Αγωνία στην ΑΕΚ: Το «δρεπάνι» Παπασάββας χτύπησε άσχημα τον Λιβάι Γκαρσια!
Photo Credits: INTIME

Αγωνία στην ΑΕΚ με τον Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Καρδιοχτύπι» στην ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρία.

Ο εξτρέμ της Ενωσης είχε ένα άσχημο χτύπημα στο 60ο περίπου λεπτό του αγώνα με την Κηφισιά στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδος και αναγκάστηκε να αποχωρήσει δίνοντας τη θέση του στον Νόρντιν Αμραμπατ.

Συγκεκριμένα, το «δρεπάνι» Αντώνης Παπασάββας έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Γκαρσία ο οποίος έδειξε να πονά χαμηλά στον αστράγαλο. Τη στιγμή του φάουλ μάλιστα ο Βασίλης Δημητριάδης έγινε έξαλλος με τον παίκτη της Κηφισιάς!

Ο Γκαρσία, δεν κατάφερε να συνεχίσει στον αγώνα, ενώ τη στιγμή που αποχωρούσε χώλαινε αρκετά και κρατούσε το κεφάλι του δείχνοντας να πονά. Εννοείται πως άπαντες αγωνιούν για την κατάστασή του καθώς έρχεται το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (είτε αυτό γίνει την Κυριακή, είτε την Τετάρτη).

Δείτε εικόνες:

Αγωνία στην ΑΕΚ: Το «δρεπάνι» Παπασάββας χτύπησε άσχημα τον Λιβάι Γκαρσια! Αγωνία στην ΑΕΚ: Το «δρεπάνι» Παπασάββας χτύπησε άσχημα τον Λιβάι Γκαρσια! Αγωνία στην ΑΕΚ: Το «δρεπάνι» Παπασάββας χτύπησε άσχημα τον Λιβάι Γκαρσια!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X