«Ο Αμπέλ Φερέιρα στη λίστα με τους πιθανούς διαδόχους του Μπιέλσα στη Λιντς»

Φερέιρα: «Περιμένω να απολυθώ από την Παλμέιρας...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αμπέλ Φερέιρα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Παλμέιρας μετά το ιστορικό δεύτερο σερί Copa Libertadores και η δήλωση αυτή τον έθεσε εκ νέου στα ραντάρ της Premier League.

Όπως αναφέρει η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «UOL», ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Λιντς για να αναλάβει το επόμενο καλοκαίρι, όποτε και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Τα Παγώνια επιθυμούν την παραμονή του Αργεντινού «καθηγητή», ο οποίος, όμως, προς το παρόν δεν έχει συμφωνήσει για την ανανέωση της συνεργασίας του κι έτσι το κλαμπ έχει καταστρώνει τα πλάνα του για τον αντικαταστάτη του.

Ο τεχνικός της Βερντάο, ασφαλώς, δεν «παίζει» μόνος του σε αυτή την υπόθεση, καθώς σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Λιντς εξετάζει και την περίπτωση του επίσης Πορτογάλου, Ρούμπεν Αμορίμ, για τον οποίο, ωστόσο, αποτελεί «αγκάθι» η ρήτρα αποδέσμευσής 30 εκατομμυρίων ευρώ που έχει οριστεί στο συμβόλαιό του με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X