Συνθήματα από τους οπαδούς της ΑΕΚ για Αυγενάκη, Αστυνομία και Παναθηναϊκό!

Συνθήματα από τους οπαδούς της ΑΕΚ για Αυγενάκη, Αστυνομία και Παναθηναϊκό!
Photo Credits: INTIME

Οι οπαδοί της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ φώναξαν συνθήματα για Αυγενάκη, Αστυνομία και Παναθηναϊκό για όσα μεθοδεύονται ενόψει Κυριακής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κλίμα λίγο πριν το ΑΕΚ-Κηφισιά για το Κύπελλο Ελλάδας ήταν περίεργο, καθώς από το μεσημέρι της Τετάρτης (1/12) έχει γίνει γνωστό πως ετοιμάζεται μεθόδευση-σκάνδαλο για την αναβληθεί το ντέρμπι της Κυριακής της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Το θέμα της αναβολής προέκυψε αργά χθες το βράδυ όταν… ξαφνικά η Αστυνομία θυμήθηκε μία προγραμματισμένη εδώ και δύο μήνες επίσκεψη του Πάπα και φυσικά την γνωστή τραγική επέτειο 13 χρόνων από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Φυσικά εκτός από την Αστυνομία το… χεράκι του γι’ αυτό που πάει να γίνει το χει βάλει και ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ετσι λοιπόν, ο κόσμος της ΑΕΚ είναι στα… κάγκελα, καθώς ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια του ντέρμπι και 20.000 Ενωσίτες έχουν κλείσει θέση για το ντέρμπι.

Με αφορμή αυτά, ο κόσμος της ΑΕΚ που βρέθηκε στο ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά φώναξε συνθήματα για τον Αυγενάκη, την Αστυνομία και τον Παναθηναϊκό.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X