Οργή στην ΑΕΚ με τη μεθόδευση της αναβολής - Εξαλλοι οι οπαδοί

Οργή στην ΑΕΚ με τη μεθόδευση της αναβολής - Εξαλλοι οι οπαδοί
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οργη επικρατεί στην ΑΕΚ με την επικείμενη αναβολή του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Υπάρχει μεγάλη αναστάτωση και στις τάξεις των φιλάθλων, κυρίως εκείνων από την επαρχία, που ήδη έχουν προμηθευθεί εισιτήρια ή είναι κάτοχοι διαρκείας κι έχουν προγραμματίσει τις μετακινήσεις του για την Κυριακή που ήταν να γίνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Είναι επίσης χαρακτηριστικό πως υπάρχει αρκετός κόσμος που θα έρθει από το εξωτερικό. Τόσο οπαδοί, όσο και εκπρόσωποι ομάδων από την Ευρώπη που έχουν ζητήσει να παρακολουθήσουν το ματς και ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες διευθετήσεις.

Από το πρωί οι οπαδοί είναι στα «κάγκελα» τηλεφωνώντας τόσο στην ΠΑΕ όσο και στην Λίγκα, η οποία δεν ευθύνεται για την επικείμενη αναβολή, καθώς υπάρχει η η οσμή της μεθοδευμένης αναβολής που δεν έχει σχέση με τον Πάπα και την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Στην ΑΕΚ θεωρούν αδιανόητα τα όσα συζητούνται με την Αστυνομία να θυμάται την Τετάρτη ξαφνικά πως υπάρχει η επίσκεψη του Πάπα και η επέτειος της δολοφονίας Γρηγορόπουλου τη Δευτέρα. Οι ημερομηνίες των αγώνων, η επέτειος της δολοφονίας, αλλά και η ημερομηνία του Πάπα είναι γνωστές πολύ καιρό τώρα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X