«Οργια» Αυγενάκη για την αναβολή του ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

«Οργια» Αυγενάκη για την αναβολή του ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Ο Λευτέρης Αυγενάκης κάνει ότι από το χέρι του για να μη γίνει την Κυριακή το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με έντονη την οσμή του σκανδάλου, εκ μέρους Λευτέρη Αυγενάκη, αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΓΓΑ η αναβολή του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού έθεσε στο τραπέζι απίστευτες δικαιολογίες, με τη βοήθεια και της αστυνομίας, για να αναβληθεί το ματς, αναφέροντας την επίσκεψη του Πάπα και την επέτειο των 13 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, τα οποία ήταν γνωστά σε όλους εδώ και πολλές μέρες αλλά όλως τυχαίως δημιούργησαν από χθες το βράδυ ζήτημα σχετικά με την διεξαγωγή του κυριακάτικου ντέρμπι.

Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι κυριολεκτικά στα «κάγκελα» με την απόφαση, καθώς ήδη 20.000 κόσμος είχε κλείσει θέση στο ΟΑΚΑ την Κυριακή αλλά βλέπει τον Λευτέρη Αυγενάκη να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μη διεξαχθεί το ματς.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X