Βολεύεται ο Παναθηναϊκός με την αναβολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ

Βολεύεται ο Παναθηναϊκός με την αναβολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός είναι αναμφίβολα ο μεγάλος κερδισμένος από την επικείμενη αναβολή του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Από όταν τέθηκε το ζήτημα της αναβολής λόγω της άφιξης του Πάπα αλλά και της συμπλήρωσης 13 χρόνων από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, τόσο η ΑΕΚ όσο και η Λίγκα αλλά και το συνδρομητικό κανάλι ήταν αντίθετοι.

Ο Παναθηναϊκός ακολούθησε μια πιο… χαλαρή στάση, θεωρώντας ότι η αναβολή τον ευνοεί, καθώς σήμερα παίζει κόντρα στον Βόλο με βασικούς για το Κύπελλο Ελλάδας σε αντίθεση με την ΑΕΚ που έχει πιο εύκολο έργο απέναντι στην Κηφισιά.

Μη ξεχνάμε άλλωστε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ευνοείται ο Παναθηναϊκός από παρόμοιες αποφάσεις, καθώς πριν λίγες ημέρες, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, η εκτός έδρας αναμέτρησή του με την Λαμία μεταφέρθηκε από την Φθιώτιδα στο Πανθεσσαλικό του Βόλου, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παίρνει εν τέλει τη νίκη.

Οι προθέσεις του Παναθηναϊκού φάνηκαν και από το γεγονός ότι δεν απάντησαν ποτέ στο αίτημα της ΑΕΚ να μετατεθεί το ντέρμπι για τις 15:00 την Κυριακή, με τη σύμφωνη γνώμη και του COSMOTE TV.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X