Η ΑΕΚ πήρε το τρίποντο (3-0 σετ) κόντρα στον ΑΟ Θήρας που αποχώρησε από το παιχνίδι στο πρώτο σετ

Η ΑΕΚ πήρε το τρίποντο (3-0 σετ) κόντρα στον ΑΟ Θήρας που αποχώρησε από το παιχνίδι στο πρώτο σετ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στη Σαντορίνη και έπαιξε μόλις δύο πόντους κόντρα στον ΑΟ Θήρας για να πάρει τους τρεις βαθμούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης επιστρέφει από τη Σαντορίνη η γυναικεία ομάδα βολεϊ της ΑΕΚ που επικράτησε με 3-0 σετ του ΑΟ Θήρας χωρίς να χρειαστεί ουσιαστικά να παίξει.

Αυτό καθώς το παιχνίδι διεκόπη μετά το 2-0 του πρώτου σετ αφού η ομάδα της Σαντορίνης αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Όλο το προηγούμενο διάστημα οι νησιώτες αντιμετώπιζαν προβλήματα με τον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να δηλώσουν μόλις έξι αθλήτριες για το παιχνίδι. Μετά το ξεκίνημα μια αθλήτρια δήλωσε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας και την ΑΕΚ να παίρνει τους τρεις βαθμούς. Ουσιαστικά η ομάδα κρατάει μόνο την ταλαιπωρία από το ταξίδι στη Σαντορίνη καθώς ξεκίνησε χθες, η πτήση αναβλήθηκε, παρέμεινε για αρκετές ώρες στο αεροδρόμιο με αποτέλεσμα να «πετάξει» τελικά σήμερα το πρωί.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ για την εξέλιξη του αγώνα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι η αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου κόντρα στον ΑΟ Θήρας κατακυρώθηκε υπέρ της ομάδας μας με σκορ 3-0 σετ, λόγω έλλειψης αθλητριών της αντίπαλης ομάδας».

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

Η ομοσπονδία βόλεϊ ενημέρωσε και επίσημα για την τύχη του αγώνα με τον ΑΟ Θήρας αναφέροντας: «Διακοπή στην αναμέτρηση του Α.Ο. Θήρας με την Α.Ε.Κ. για την 11η αγωνιστική της Volley League Γυναικών. Η γηπεδούχος ομάδα δήλωσε έξι αθλήτριες στο φύλλο αγώνος και με το σκορ στο 2-0 στο πρώτο σετ, η κεντρική του Α.Ο. Θήρας Βασιλική Διάλλα αισθάνθηκε αδιαθεσία και αφού ο ιατρός του αγώνα που την εξέτασε έκρινε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει και μετά την παρέλευση των τριών λεπτών που προβλέπεται από τους κανονισμούς παιδιάς της F.I.V.B. αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του. Λόγω του ότι η ομάδα του Α.Ο. Θήρας δεν είχε έξι διαθέσιμες αθλήτριες για να συνεχιστεί αγώνας, χαρακτηρίστηκε «ελλιπής» και σύμφωνα με τον κανονισμό παιδιάς της F.I.V.B. και στο άρθρο 17.1.2. ο αγώνας κατοχυρώθηκε στην Α.Ε.Κ. με σκορ 3-0 και σετ 25-2, 25-0, 25-0».

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X